NEVENA NOSILA BOJANOVO DETE! BLIZNAKINJA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: On je tokom cele veze mislio da se ja viđam sa drugima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

šok

NEVENA NOSILA BOJANOVO DETE! BLIZNAKINJA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: On je tokom cele veze mislio da se ja viđam sa drugima! (VIDEO)

Rijaliti -

Nevena je u izolaciji nedavno progovorila o svojoj trudnoći sa Bojanom Gaćešom misleći da se to ne snima. Međutim, kada su joj u živom programu pustili snimak, bliznakinja je doživela blagi šok.

"Meni se on mnogo svideo kada smo se upoznali, od kada je dao otkaz sve je krenulo nizbrdo. Meni je glavno razočarenje u njega kao u čoveka bilo kada sam mu rekla da sam trudna, on je rekao da to nije njegovo 100%", od tada se više nismo čuli", priznala je Nevena.

Bojan nije bio iznenađen ovim, ali je ostao pri svojoj priči: "Ja uzimam steroide, i to ne krijem. Što se tiče bebe, nisam znao da li je to stvarno istina. Tek smo se čuli pred rijaliti, ja sam je pitao da li hoće da se ponašamo kao bivši ljubavnici ili kao prijatelji, na šta je ona meni odgovorila "Ko je to".

foto: Printscreen Pink

Na pitanje šta se desilo sa bebom Nevena je odgovorila: "Ja sam samo jedan dan prokvarila i to je to".

Nevena nije želela da priča o ovome što se dešavalo pre rijalitija, ali kako je sve ovo zanimalo, nije mogla a da ne prokomentariše. Problem je bilo nepoverenje koje je vladalo među njima i zbog koga su i prestali da se viđaju.

"On je tokom cele veze mislio da se ja viđam sa drugima. Nenormalno je da se neko sprda sa trudnoćom. Od kada mi je napisao da uzima hemiju i da to dete sigurno nije njegovo, od tada se nismo čuli", završila je bliznakinja.

foto: Printscreen Pink

Svi su isčekivali šta će na ovo reći sadašnja Bojanova devojka, ali Olja Bajrami je samo odgovorila da je to Bojanova privatna stvar u koju ne treba da se meša.

foto: Printscreeen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track