DA LI JE BOJANOVA I OLJINA VEZA FEJK? Digla se prašina u Imaginarijumu, TRLJANJE Majine ZADNJICE i dalje glavna tema! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink

Bojan postao romeo zadruge 2

DA LI JE BOJANOVA I OLJINA VEZA FEJK? Digla se prašina u Imaginarijumu, TRLJANJE Majine ZADNJICE i dalje glavna tema! (FOTO)

Rijaliti -

Velika prašina u Imaginarijumu digla se oko situacije na farmi gde su Bojan Gaćeša i Maja Marinković proveli vreme skidajući farbu sa zadnjice zadrugarke. Pitanje novinara "Kakve su ruke Bojanove?" u trenutku dok su svi okupljeni zadrugari sedeli za stolom, izazvalo je lavinu komentara.

foto: Printscreen Pink

Maja Marinković misli da je veza Olje i Gaćeše dosta fleksibilna i da ništa nije uradila pogrešno: "Moja zadnjica nije bila u opasnosti od muškaraca već od farbe. Ja i dalje imam otiske od farbe, mi smo to trljali, jako teško se skidalo, ali hvala dečku na pomoći. To je njen dečko i to svi vrlo dobro znamo, a mi nikakav intiman odnos nismo imali".

foto: Printscrteen Pink

Olja je ustala i prokomentarisala sutuaciju, pa je upitala Maju: "Što mu nisi pukla šamar kad te je udario?Trebam ja da hodam za njim i kokoćem kao kokoška? E pa neću! Nemojte meni te zajebanvije na glavu. Tovarite mi se na glavi neće vam proći!".

foto: Printscreeen Pink

Umešala se u jednom trenutku i Aleksndra Subotić koja je izjavila da Olju voli, da joj je Bojan drag, ali čim ovo dopušta da njihova veza nije definisana. "Svima su jasne neke stvari, dečko je skinuto majcu, postalo mu je vruće, hteo je da ga devojka na neki način primeti".

foto: Printscreen Pink

Miljana Kulić je dala svoje mišljenje, kaže da Olja neko sa kime može da se briše pod, čim sve to dozvoljava: "Bojan i treba da zaredi sa svakom devojkom ovde".

foto: Printscreen Pink

"Ne postoji stvar koja bi mogla da našu vezu poljulja, osim ako bi se povatao sa nekom ovde", zaključio je Bojan Gaćeša.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track