MIRKO OPLEO PO ZORICI MARKOVIĆ: Pevačica je bila LJUBAVNICA NJEGOVOG OCA! Dok si ti kao mali jeo kolače, tvoj tata me je.o! TUŽBE već spremne! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

zastala mu knedla u grlu

MIRKO OPLEO PO ZORICI MARKOVIĆ: Pevačica je bila LJUBAVNICA NJEGOVOG OCA! Dok si ti kao mali jeo kolače, tvoj tata me je.o! TUŽBE već spremne! (VIDEO)

Rijaliti -

Snimak u kome Zorica Marković sa Miljanom Kulić govori o svom sukobu sa Mirkom Gavrićem izazvao je svađu koja je obelodanila nove detalje iz Mirkovog detinjstva i Zoricinog odnosa sa njegovim ocem.

foto: Printscreen Pink

"Mirko i ja jesmo pričali i mislim da smo rasčistili neke stvari. Čovek se izvinio i ja njemu. Samo Miljanu i Mariju i dalje interesuje šta je bilo. Ne znam zašto ove dve žene interesuje moj i Mirkov odnos", počela je Zorica Marković da obrazlaže, ali su je Kulićeve prekidale pa je Zorica promenila temu:

"A jel tebe je*ao Mladen Vuletić?"

"Naravno da nije, cela Srbija zan da to nije istina", kao iz topa odgovorila je Marija Kulić.

foto: Printscreen Pink

"Ko je koga ovde je*ao, si*ice idemo!?" umešao se Lepi Mića koji je gadne reči uputio Mariji i Miljani Kulić

foto: Printscreen Pink

Mirko Gavrić je dobio svojih 5 minuta da odgovori Zorici Marković nakon svađe: "Prvo, nikada se Zorici nisam izvinio. Ja sam imao nepunih 10 godina kada mi je otac preminuo. Istina je za kolače i potpuno je prirodno da otac neće pričati neke stvari detetu dok je malo, ali je pre nekih 5-7 godina moja majka je ispričala priču i podsetila me je gde se to dešavalo".

"Dok ti ti jeo kolače, tvoj tata me je*o, jel? Ja tvog oca nisam ni videla. Pozdravi majku i reci joj sram je bilo što laže" prekinula ga je Zorica.

foto: Printscreen Pink

Mirko je bez obzira na ovu upadicu, nastavio:

"Moja majka je zbog toga bila itekako nesrećna, ali nema veze. "

foto: Printscreen Pink

"Imaš dokaz da me tvoj otac je*o, sram te bilo gov*o jedno.", zapretila mu je Zorica: "Molim produkciju da se obrat advokatu i da pošalje sve njegove slike iz mračne sobe gde je po*ušio ku*čeve za pola Srbije".

Gavrić joj nije sotao dužan: "E sad se ja obraćam svojoj kumi, pošto ja imam dvojno državljanstvo, sada ste kompeltirali svoj predmet koji je ovoliki. Imam dokaze"

"Ti si već na sudu i naje*aćeš"; zatvorila je priču pevačica.

foto: Printescreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track