TI SI OBELEŽENA ZBOG S.KSA OD 3 MINUTA U WC SA OŽENJENIM: Stanija je brutalno ponizila Lunu, sasula joj u lice sve što Srbija misli o njoj, a sve zbog NJEGA!

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i Luna Đogani od prvog dana kada su kročile u Zadrugu 2 ne mogu da se podnesu. Već su imale žestog sukob, a sada su se posvađale oko Vladimira Tomovića, koji se ne odvaja od starlete

Ono što je diglo najveću prašinu bila je činjenica da se Stanija rugala Luni i podsećala na njenu priču iz "Zadruge 1", pominjući "3 minuta seksa" u WC-u i karikirajući njene izjave "čekaj me tamo" i "ja sam zaljubljena".

"Ovo je prvi dan našeg zadatka i zbližavanja. Svaki put kad ustanemo samo su Luna, Stanija i Vladimir. Ja ne znam od koga to potiče, da li od Vladimira ili od Lune, pošto nije od mene. Rekla sam mu da se ne igra sa mnom, šta je on, kao bitan frajer. Rekla sam da se odluči. Devojka je 10 godina mlađa od mene i zato sam rekla da je klinka. Ako nešto žele, imaju blagoslov od mene. Nisam znala ko mi radi iza leđa", rekla je Stanija.

foto: Printscreen

"On je počeo da vrti priču. Krenula su pitanja novinara o nama i rekla sam mu kakav odnos može da ima sa mnom i da mu je široko polje i da se odluči. A što se tiče "3 minuta" i tvoje reputacije da si ljubavnica i da otimaš tuđe muževe, to je tvoj profil, to ti vučeš iz "Zadruge 1". Nije da to ja mislim o tebi, to misli cela Srbija", dodala je Stanija.

"Ja sam ti rekla otvoreno da ti ja nisam opasnost, već da obratiš pažnju na neke druge devojke, tako da si slagala. Pošto je ovo bilo pre nego što smo Stanija i ja imale sukob pitala bih je: Šta ti imaš protiv mene? Zaboravi da ovaj dečko postoji, ja sa njim nemam ništa. Ti pominješ 3 minuta i to je jako ružno. Ja ne vidim šta sam ti uradila i čime sam te povredila", odbrusila joj je Luna.

foto: Printscreen

"Kradeš tuđe muškarce... to je imidž koji ti vučeš iz "Zadruge 1". Kakvo ću ja mišljenje da steknem o tebi zavisi od našeg odnosa ovde. To o tebi misli čitava Srbija, Balkan. To je tvoj imidž, tako češ ostati čitav život obeležena", rekla je Stanija Luni.

Vladimir je potom ustao i veoma kratko rekao da ne želi da bude deo trougla, četvorougla i da to njega ništa ne zanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja