GAGIJA NEMA PAS ZA ŠTA DA UJEDE ZBOG LUNE I SLOBE! Imao je kola, stanova, para kao pleve... sad nema NIŠTA! Ćerka gorko zaplakala! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

SUZA SUZU STIŽE

GAGIJA NEMA PAS ZA ŠTA DA UJEDE ZBOG LUNE I SLOBE! Imao je kola, stanova, para kao pleve... sad nema NIŠTA! Ćerka gorko zaplakala! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani kroz suze je govorila Nataši Moskvi o porodičnim problemima i finansijskog situaciji, posebno onoj koja je nastala nakon prve sezone rijalitija "Zadruga", te raskida sa tada još uvek oženjenim Slobodanom Radanovićem.

"Mama je jaka žena i uvek je išla nekim dobrim putem. Ali on je krenuo lošim putem i ja sam na njegov taj put slaba. Sad pre nego što sam ušla, gledam ga kako vozi auto bez klime, ceo znojav. Bukvalno ništa nema", priznala je Luna.

foto: Youtube screenshot

"Imao je porodicu, novca koliko je želeo, stanova, automobila, nije znao gde će pre... i onda sa toga padneš na to da nemaš više ništa. To je meni veliki udarac bio. Gledaš tatu kako nema ništa i kako se bori, a ne može sam. Ne mogu", jecala je blogerka.

"I sad dodatno što sam ih ja u*ebala s ovom pričom! Neće da ih zovu, kad ih zovu onda s ove druge strane pljuju... Ti fanov isu takvi ološi! Zabranili su nam da živimo normalno. Da sam čoveka ubila to ne bi tako bilo, mislim. Linč, bukvalno!" u neverici pričala je bez prestanka.

foto: Youtube screenshot

"Oni su zbog mene i cele moje priče pali. I to zbog nekoga ko ne ume da kaže dvelepe reči za mene i da imam bar malu podršku", kroz suze nastavljala je Luna: "Nisam mogla da radim jer niko nije hteo da me angažuje da radim posle cele priče... On nema karakter i nema stav, ja sa takvim muškarcem ne bih mogla da budem".

(Kurir.rs/Foto: Youtube Screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track