Najnovije vesti

BOKUNA GLEDA PREKO DOK S VLADIMIROM PLANIRA VEZU VAN ZADRUGE: Stanija Dobrojević ništa ne prepušta slučaju! Pred Drvetom mudrosti bacila SVE KARTE NA STO! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

NE ŠALI SE

BOKUNA GLEDA PREKO DOK S VLADIMIROM PLANIRA VEZU VAN ZADRUGE: Stanija Dobrojević ništa ne prepušta slučaju! Pred Drvetom mudrosti bacila SVE KARTE NA STO! (VIDEO)

Rijaliti

Vrela starleta ispričala je Drvetu mudrosti čime ju je Vladimir Tomović kupio te otkrila da, kako vreme odmiče a njihova veza postaje sve snažnija, njega sada interesuje da li bi njih dvoje opstali napolju.

"Kupio me sa izjavama koje mi izjavljuje kad smo sami. On je meni izjavio ljubav, rekao je da ima emocije i pitao me da li imamo šanse napolju. Pažljiv je, tu je, daje obećanje i zakleo se da drugu devojku ne bi pogledao u rijalitiju ovde", rekla je Stanija Dobrojević.

foto: Youtube screenshot

Što se tiče rasprave sa Nikolom Bokunom, sa kojim se par u Beloj kući druži, bila je i te kako detaljna.

"Rastrojena sam, nisam baš najbolje. Bili smo Vladimir i ja u bazenu, sunčali se. Dogovarali smo se oko hrane, onda je prišao i Bokun. Ja sam rekla da hoću da jedem samo tunu i Vladimir je to otišao da nađe. Bokun se sunčao i nije hteo odmah da krene sa njim. Vlada je spremio griz za njega, Bokuna, i mislim da je Jocu počastio. Ja sam se iznervirala zašto nije otišao po tunu. Pozvala sam Bokuna, njemu je to zasmetalo. Ako mi Vlada ne da hranu ne znam šta ću, sav budžet je kod njega! Iznervralo me je jer kad sam prišla Bokunu, rekao je: 'Kuvarica nam je dala otkaz'. Mislim da nije u redu što Bokun to priča a mi smo ga uzeli za prijatelja, nije u redu da za njega kaže da je kuvarica. Otvorila sam mu oči i dala sam mu upozorenje. Ako ovako nastavi, izgubiće i mene za prijatelja. Vladimir je super dečko i to što kuva mu je samo plus", izjavila je ona.

Takođe, dotakla se i razgovora sa Lunom Đogani pa zaključila da zaista ne treba da se boji da će bilo šta uraditi sa Vladom. Ipak, on će tu priču svakako ignorisati.

"Ne želim da se mešaju odnosi, on je sam rekao da će da ignoriše priču sa njom. Ona se izjasnila za stolom da mi nije opasnost, pa 'ajde da joj verujemo. Ako se nešto dešava iza leđa, ja to ne znam", rekla je Drvetu Stanija.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...