STANIJA CVIKALA OD LUNE, A NA NJU NIJE NI POSUMNJALA! VLADINA BIVŠA MUDRO ĆUTI U ZADRUZI: Starleta će poludeti kad sazna s kim deli I KUĆU I DEČKA!
Foto: Youtube screenshot

BIĆE Svašta

STANIJA CVIKALA OD LUNE, A NA NJU NIJE NI POSUMNJALA! VLADINA BIVŠA MUDRO ĆUTI U ZADRUZI: Starleta će poludeti kad sazna s kim deli I KUĆU I DEČKA!

Rijaliti -

Otkako je ušao u Belu kuću, Vladimir Tomović nije krio emocije koje oseća prema Staniji Dobrojević, koja svakako nije odolela njegovom šarmu. U početku, Luna Đogani bila im je kamen spoticanja na putu do sreće, a starleta nije propustila priliku a da ne naglasi da "on ako planira da bude sa njom, ne sme ni da pogleda drugu". Međutim, nije ni svesna toga da jednom njegovom bivšom svakako deli krov.

Naime, kako se navodi, izvor blizak bivšem sportisti tvrdi da je on bio u ljubavnoj vezi sa Miljanom Arsić. Njihova veza je trajala skoro godinu dana i odlično su se slagali. Rastali su se zbog različitih životnih ciljeva, ali su, kao što se i primećuje - u korektnim odnosima.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ne znam zašto to nisu rekli nikome, ali njihovi prijatelji i porodice to vrlo dobro znaju. I sada se primećuju varnice između njih dvoje, iako se Vlada muva sa Stanijom. Mislim da od toga nema ništa, sa njom se samo igra, on će se uskoro pomiriti sa Miljanom", kaže za Pink izvor, insistirajući na anonimnosti.

Majka bliznakinja Miljane i Nevene Arsić, Slađana, potvrdila je ove navode.

"Tomović je bio sa Miljanom. Oni su bili zajedno. Tomović igra kako igra, ide na najjaču, znate kako on igra, a ustvari sve vreme...", ostala je zagonetna na kraju.

Fanovima ne preostaje ništa drugo do da dozvole vremenu da učini svoje.

foto: Printscreen Pink

(Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track