JEZIVE PRETNJE IZ ZATVORA U PERUU STIGLE U LUKSUZNU VILU: Milija hoće da ubije Voljenkin dečko NARKO-BOS!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

PRETNJA

JEZIVE PRETNJE IZ ZATVORA U PERUU STIGLE U LUKSUZNU VILU: Milija hoće da ubije Voljenkin dečko NARKO-BOS!

Rijaliti -

Milija hoće da ubije ozloglašeni kriminalac sa kojim je učesnica Parova već godinama u vezi sumnja da su Radosavljević i njegova draga u šemi, zbog čega mu je zapretio iz zatvora u Peruu.

Milutin Mili Radosavljević strahuje za svoj život zbog jezivih pretnji ozloglašenog srpskog kriminalca koji služi doživotnu robiju u Peruu, saznaje Kurir Rijaliti! Razlog za to je što je učesnik „Parova“ u tajnoj romansi sa Voljenkom Ilić, koja je godinama u vezi sa narko-bosom!

foto: Dragana Udovičić

Poznato je da je zvezda devedesetih uvek volela opasne momke. Osim druženja sa Arkanom i Kneletom, Ilićeva je znala i druge „mnogo jake muškarce“ i bila u ljubavi sa njima. Poslednji u nizu je ozloglašeni kriminalac iz Srbije, koji je pre tri godine uhapšen u Ekvadoru zbog trgovine drogom (ime i prezime poznato redakciji). Čim je Voljenkin izabranik saznao za njenu prevaru, pobesneo je i zapretio kako njoj, tako i Miliju.

foto: Damir Dervišagić

- Njen dečko je žestok momak i ne znam šta je Miliju trebalo da se petlja sa njom. Što je najgore, znao je sa kim se upušta u vezu i nije reagovao. On misli da to što se u rijalitiju pravi da je neko i nešto važi kod ljudi. Ovo je veoma opasan tip, ne preza ni od koga i spreman je na sve. Kada su mu javili šta Voljenka radi, pobesneo je i kontaktirao s Milijem preko nekih drugara iz Srbije. Malo ko zna da je Radosavljević nedavno imao privatan poziv u „Parovima“ i da je bukvalno prebledeo i nije mogao da progovori. Morali su da reaguju produkcija i lekari. Ne znate kako ti momci prete i šta sve rade - priča izvor blizak ozloglašenom kriminalcu i otkriva zbog čega je on zapravo u zatočeništvu.

- Uhapšen je u Ekvadoru 2016, a doživotnu kaznu služi u Peruu. Povezivan je sa mafijaškim klanom koji se bavi švercom droge iz Južne Amerike u Evropu i čak 28 zemalja raspisalo je poternicu za njim, između ostalog, i Srbija. Mnogima nije jasno šta je radio u Peruu kada je 2013. bio osuđen u Italiji na deset godina zatvora. To je čovek koji ne preza ni od čega i ima kontakte i ljude širom sveta. Može da naredi da Mili nestane. Svi znaju da se sa takvim momcima ne ulazi u raspravu, ne diraju se njihove žene. Pa on je koristio više od 40 lažnih identiteta i imao nekoliko lažnih pasoša. Čak je i 2015. doputovao nakratko u Beograd kako bi bio sa Voljenkom - kaže izvor.

Čim je čuo da će ga obezglaviti, Radosavljević je pokušao da kontaktira sa svojim ocem i nekim ljudima kako bi ga zaštitili. Međutim, Rakac već mesecima ne komunicira sa sinom i nije se odazvao pozivu, a ni „ljudi od poverenja“ nisu reagovali na Milijeve molbe jer ih je više puta izigrao. Radosavljević sada moli produkciju da ga ne puštaju iz rijalitija jer se plaši za život, a čak je ponudio da će se odreći honorara samo da što duže ostane u vili u Zemunu.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ J. Stuparušić /Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track