POD VELIKIM STRESOM: Luna na jakim lekovima za smirenje! STALNO DOZIVA MAJKU Anabelu
Foto: Vladimir Šporčić

Stalno plače kad se spomene Kija i Sloba

POD VELIKIM STRESOM: Luna na jakim lekovima za smirenje! STALNO DOZIVA MAJKU Anabelu

Rijaliti -

Naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je bivši dečko Slobodan Radanović izneverio nakon završetka prve sezone Pinkovog velikog projekta, pa je zbog njega toliko narušila zdravstveno i psihičko stanje da tri puta nedeljno mora da pije lekove za smirenje. O tome su u rijalitiju pričali i zadrugari kojima je bilo čudno što blogerka svakodnevno menja raspoloženje. Naime, kada god se povede priča o pevaču, ali i njegovoj bivšoj ženi Kristini Kiji Kockar, koju je prevario sa njom, blogerka počne da plače i da histeriše.

- Verovatno nije popila lekove za smirenje. Da, ona ima ozbiljnu terapiju ovde i uzima neke pilule da se obuzda. Stalno plače kada se spomenu Kija i Sloba. Ne znam kako više ne može da ih izbaci iz glave i da nastavi dalje sa svojim životom - prokomentarisala je Stanija Dobrojević svom dečku u rijalitiju Vladimiru Tomoviću, koji je takođe potvrdio da Luna uzima pilule.

foto: Damir Dervišagić

Sa druge strane, Luna ima i zdravstvenih problema sa srcem. Njoj je, podsetimo u prethodnoj sezoni čak pozlilo, nakon čega je ustanovljeno da ima kardiovaskularne tegobe i da mora da vodi računa o srcu. Tada je dobila adekvatnu terapiju, a sada mora da uzima i analgetike protiv stresa. Inače, kad god joj je teško, doziva svoju majku Anabelu!

Ali to nije sve. Đoganijeva je od produkcije tražila da nekoliko puta u toku nedelje razgovara i sa psihologom o tome što ne može da prevaziđe svoja osećanja, a to joj je Pink i omogućio.

foto: Kurir

Lj:S/Foto Kurir/

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track