NADEŽDU BILJIĆ NAPAO MANIJAK KAD SE VRAĆALA S TEZGE: Saznao njenu adresu, proganjao je... PAKAO! POLICIJA REAGOVALA! Evo zašto pevačica to KRIJE OD ZADRUGARA
Foto: Damir Dervišagić

vrag odneo šalu

NADEŽDU BILJIĆ NAPAO MANIJAK KAD SE VRAĆALA S TEZGE: Saznao njenu adresu, proganjao je... PAKAO! POLICIJA REAGOVALA! Evo zašto pevačica to KRIJE OD ZADRUGARA

Rijaliti -

Nadežda Biljić doživela je neprijatnost pred ulazak u "Zadrugu 2", ali o tome ne želi javno da govori.

Pevačicu je, kako saznajemo, danima proganjao nepoznati muškarac na društvenim mrežama, zbog čega je čak i policija morala da reaguje. Njoj su, prema rečima našeg izvora, najpre putem Instagrama stizale poruke eksplicitnog sadržaja na koje se ona nije obazirala. Međutim, vrag je odneo šalu kada je taj manijak shvatio da ga Nadežda ignoriše, pa je otišao toliko daleko da je saznao njenu adresu i onda je danonoćno proganjao i uznemiravao.

foto: Damir Dervišagić

"Ona je sedam dana pred ulazak u 'Zadrugu' preživela pravi pakao. Nasrtljivi muškarac ju je uznemiravao i proganjao jer se verovatno zaljubio u nju, a ona je mislila da je fan u pitanju, pa nije situaciju shvatila ozbiljno. Međutim, jedno veče, kada se vraćala sa tezge, on ju je sačekao u ulici gde živi i napao je. Vrisnula je toliko jako da su komšije izašle na ulicu da vide šta se dešava. Na sreću, nije uspeo da je povredi, ali se ona istraumirala", kaže naš sagovornik.

Pevačica je odmah otišla kod nadležnih organa, koji su sačinili zapisnik i vrlo brzo ušli u trag napasniku, protiv kojeg nije želela da podnosi krivičnu prijavu, ali je tražila zabranu prilaska. Nadežda ovo krije od svoje porodice, a nije se čak poverila ni najbližima u rijalitiju.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ LJ. S. /Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track