OTKRIVAMO PORODIČNU TAJNU: Božina majka krije od njega da je bolesna!
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVAMO PORODIČNU TAJNU: Božina majka krije od njega da je bolesna!

Rijaliti -

Majka Božidara Milovanovića, Dragica Milovanović, krije od njega da je teško bolesna. Naime, njeno zdravlje nedavno se pogoršalo, zbog čega je prinuđena da odradi dodatna ispitivanja, ali i da sve učini da njen sin za to ne sazna.

- Mama učesnika „Parova“ imala je tumor, koji je izlečen, i Boža je bio upućen u sve. Borio se da njegova mama pobedi bolest i maksimalno je bio uz nju. Činio je sve što je trebalo da njoj bude bolje i nije dozvoljavao da se žena nijedne sekunde nervira, niti oseti neki fizički napor. Kada joj se zdravlje poboljšalo, Milovanović je odlučio da okuša svoju sreću u rijalitiju. Za to vreme njegovoj majci je pozlilo, zbog čega joj slede razna ispitivanja. Ona se nada da će sve biti u redu i da nema razloga za brigu, ali rezultati ne pokazuju baš takve rezultate. Božina majka ni po koju cenu ne želi da on za to sazna da se ne bi nervirao, jer smatra da treba da ostane u rijalitiju do kraja, a ovo bi ga skroz dotuklo - otkriva naš izvor.

foto: Dragana Udovičić

Pozvali smo gospođu Milovanović za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

- Zamolila bih vas samo da mu ništa ne govorite, molim vas. Imate tačne informacije, ali on to ne sme da zna - poručila je Božina majka.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track