OTVORILA DUŠU

LUNA ĐOGANI ISKRENO O STANIJI, LJUBAVI I PRVOM MESTU: Ja sam ovo želela, ali sam još uvek u prošloj sezoni! Svi muškarci u rijalitiju su mi... (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je pričala sa Ognjenom Amidžićem u intervjuu, pa je istakla da nije navikla na ljude u "Zadruzi 2".

"Svi mi govore da im je teško, ali to se sve menja iz dana u dan, nadam se da će taj period da prođe. Lakše mi je što imam sa kim da razgovaram, ali mi je teško jer sam još uvek u prvoj sezoni. Ovo je prelepo i ja sam ovo želela", izjavila je blogerka.

Đoganijeva je ispričala da sa Stanijom ima loš odnos, jer je smatra kao konkurenciju.

foto: Printscreen Pink

"Ona mene gleda kao konkurenciju, mislim da Vlada nije razlog, od početka se folirala i smeškala mi se. Smetam joj, nerviram je, treba joj veća podrška od fanova, ne želi da je narod osudi. Hoće da ima rat i dođe do prvog mesta, nikada je neću prva napadati, sve dok se bude mešala u moja pitanja vraćaču joj duplo. Ona je jako proračunata", rekla je Luna.

S obzirom da sve interesuje da li je Luna zaljubljena, ona je otkrila da nije i da joj nijedan muškarac nije privlačan.

"Ima dosta muškaraca koji mi odgovaraju kao muškarci, ali su mi ostali potpuno neprivlačni. Kada bi se desilo nešto slično kao u prvoj sezoni, ne bi ono imalo smisla. Ja još uvek nisam spremna, ne bih volela da mi se neko svidi. Ovako imam čvršći stav", izjavila je Đoganijeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track