BORA SANTANA OPTUŽIO GAGIJA PRETNJE: Razbiću ti glavu zbog Lune
Foto: Printscreen

Teške reči

BORA SANTANA OPTUŽIO GAGIJA PRETNJE: Razbiću ti glavu zbog Lune

Rijaliti -

Bora Santana optužio je Gagija Đoganija za pretnje. Zadrugar tvrdi da mu je denser poručio da će mu razbiti glavu palicom ukoliko ne bude u rijalitiju dobar prema njegovoj ćerki Luni i njegovom bratancu Adamu.

Pevač, koji je i prošle godine bio sa blogerkom u "Zadruzi" i njen brat od strica poslednjih nekoliko dana vode žučnu raspravu koja je proteklog vikenda mogla da preraste u fizički obračun.

- Slušaj ti, Luna, da meni tvoj ćale kaže:"Ako ne budeš bio dobar sa njom i sa njim razbiću ti glavu palicom". Tvoj brat mene maltertira četiri dana. Ej, bre kakvo je to ponašanje! On će meni da razbije glavu palicom. Zapamtićete me sva posebno ti mali smrade - urlao je Bora dok je obezbeđenje na sve načine pokušavalo da ga obuzda.

Luna se nije obazirala na njegove reči već je sa Adamom otišla u dvorište kako bi se sklonila od Bore. Međutim, on je i dalje nastavio da govori ostalim zadrugarima kako mu je Đogani uputio ozbiljne pretnje i da će se obračunati i sa Lunom i sa Adamom ako mu stanu na žulj.

foto: Printscreen Instagram

Lj. S/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track