Najnovije vesti

OGLASIO SE MILJANIN OTAC, NAVALIO I ON NA ZORICU MARKOVIĆ: Pevačica porodici Kulić došla u kuću, pa se ušunjala u sobu najmlađe ćerke! Znam ja odavno ko je ona, EVO ŠTA JE RADILA!
Foto: Damir Dervišagić

ON IM JE NAJVEĆA PODRŠKA

OGLASIO SE MILJANIN OTAC, NAVALIO I ON NA ZORICU MARKOVIĆ: Pevačica porodici Kulić došla u kuću, pa se ušunjala u sobu najmlađe ćerke! Znam ja odavno ko je ona, EVO ŠTA JE RADILA!

Rijaliti
17:47h

Siniša Kulić tvrdi da je znao koji je plan pevačice Zorice Marković. Kako se navodi, kada im je bila u poseti u podoričnom domu u Nišu, uhvatio ju je kako krišom čini nešto u šta ne bi poverovao da mu je neko o tome govorio ranije.

"Ja ne znam da li ona dobro ne vidi ili šta, ali ja sam je video kroz komarnik kako ulazi u sobu moje najmlađe ćerke, gleda nameštaj, zaviruje šta sve tu ima, a ona mene nije primetila", izjavio je on.

"Zorica Marković, ona da može, ona bi pevala negde, a ne bi se vukla po rijalitijima, nego bi pustila nove pevače da se tamo afirmišu. Miljana nema drugačiji način da zaradi, pa pošto će svom detetu biti i otac i majka, logično je da će iskoristiti svaku priliku da dođe do novca", ističe on.

"Drago mi je što se Miljana uverila, jer ona je lakoverna. Kakva crna prijateljica, ja odavno znam ko je Zorica Marković. Ispostavilo sa da je tačno ono što sam pričao za nju i Lepog Miću, oni su kod nas bili da bi pokupili neke informacije i da bi imali neka sredstva da je napadaju. Ali Mića se ovog puta prevario grdno, skupo će da ga koštaju one psovke. A ja sam njoj rekao da joj to ne treba, da joj oni nisu potrebni", kaže Siniša.

foto: Damir Dervišagić

Kako se najljuće neprijateljstvo lagano stvara između gospođe i gosođice Kulić, Zorice Marković i Brendona, Siniša nije propustio priliku da i na to da komentar.

"Ne znam odakle potiče taj sukob, ali po mom mišljenju, Brendon ne sme da se zakači na nekog drugog, a hoće da bude zanimljiv, pa pošto zna da Miljana nije agresivna, onda se nakačio na nju. Inače nema nikakav razlog da se svađa sa njom", tvrdi on, koji je ostao da čuva kuću sa svoje dve ćerke, ali "Zadrugu 2" očito pomno prati.

Inače, on i Brendonov otac bili su u konatktu pre ulaska u "Zadrugu" i, kako kaže, nije bilo razloga da se on "zakači" za njegovu ćerku, pa je samo neutralno završio priču o njemu.

"On je poznat po tome da je 'purpurno biće', batica i tako te stvari", zaključio je Miljanin otac, koji iako je daleko, aktivno misli o Miljani i Mariji i brine o njima i za njih.

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...