UROŠ ĆERTIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Bivši rijaliti igrač se žrtvovao zbog snimanja, zamalo da ostane nepokretan, a evo kako se sada oseća!
Foto: Printscreen

SVE ZA POSAO

UROŠ ĆERTIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Bivši rijaliti igrač se žrtvovao zbog snimanja, zamalo da ostane nepokretan, a evo kako se sada oseća!

Rijaliti -

Rijaliti učesnik i kaskader Uroš Ćertić zadobio je teške povrede vrata i kičme na snimanju filma u Kairu kada je propao kroz daske i pao direktno na glavu i trenutno se nalazi u bolnici.

Srpski kaskader Uroš Ćertić dublirajući glavnog glumca u sceni pucnjave propao je kroz daske sa visine od oko tri po metra i pao direktno na glavu. Slomio je tri pršljena i ugruvao se, što su egipatski lekari ocenili kao sreću u nesreći, odnosno da je uprkos ozbiljnim povredama, dobro prošao jer je ishod mogao da bude fatalan.

foto: Printscreen Instagram

- Povredio sam se na setu, a na moju sreću, ostao sam živ. Šalim se sada sa ekipom i govorim im da sam neuništiv jer je sve moglo da bude mnogo gore. Rekli su mi da vrlo mali procenat ljudi u ovoj situaciji ostane pokretan, pa čak i živ. Spaslo me je, kažu, to što treniram svakodnevno i imam jaku mišićnu masu na leđima i vratu", rekao je Uroš i dodao:

"Nije sastavni deo mog posla slomiti pršljenove, ali evo vidite, dešava se i to. Modrice i masnice su takoreći svakodnevica. Razmislite dobro da li želite da budete kaskader ako vam je to velika želja jer je ovo opasan posao i morate ga tako posmatrati. Odricanja su velika u svakom smislu, kao i žrtve."

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track