ZAKOPALI RATNE SEKIRE?

CRNOGORCI SE POSVAĐALI OKO BUDŽETA: Savo objasnio zašto ga je Vlada razočarao, a nije zbog PARA! (VIDEO)

Rijaliti -

Vođa "Zadruge" kog je izabrao Đuro Franeta ušao je u sukob sa Savom Perovićem zbog podele budžeta.

Vladimir Tomović je njemu dao srednji budžet, što je pogodilo Savu, jer je pre nego što je postao vođa obećao da će svom Crnogorcu dati najveći.

"Svi znaju koliko ja volim da pušim, kao i moja mama. Mi možemo da izdržimo sve, dobile smo najmanji budžet, a to je 900 dinara", rekla je Miljana, a onda se nadovezao Mića:

"Bitno je samo ko ide u kupovinu, svi smo ostali bez novca, ali na kraju svako svakome neko daje."

Tomović je otkrio da li je imao plan i smišljao kako da novac podeli zadrugarima.

foto: Printscreen

"Na dve, tri adrese sam pogrešio, ali je teško rasporediti. Sve sam uradio svesno, fino sam se probudio i došao. Nemam ja problem, zahvaljujem se Đuri što je mene izabrao, svi su dobili koliko su zaslužili. Moram da kažem da mi je žao zbog Save, iako sam reagovao onako kako je on izazvao. Savo i ja nismo progovorili 5 rečenica u poslednje vreme, iz istog smo mesta, ali se ovde nismo uklopili. Jesam pogrešio što sam mu dao srednji budžet", rekao je Vladimir.

Savo Perović je dao svoj sud o situaciji deljenja budžeta i objasnio zbog čega se razočarao.

"Stvarno sam se razočarao, inače burno reagujem na ljude koji su mi dragi. Nisam hteo da se mešam u priču koju on pravi, video sam da uživa u tome i nisam osećao potrebu da mu trebam za neki razgovor. Samo nisam očekivao da mi se unosi u lice", rekao je Sava.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track