Najnovije vesti

U ZADRUZI GLUMI ZLU I POKVARENU, A IZA SVEGA SE KRIJE TUŽNA SUDBENA: Dorotein prijatelj otkrili potresne detalje STRAVIČNE BOLESTI njene mame!
Foto: Printscreen/TV Pink

Preko noći odrasla

U ZADRUZI GLUMI ZLU I POKVARENU, A IZA SVEGA SE KRIJE TUŽNA SUDBENA: Dorotein prijatelj otkrili potresne detalje STRAVIČNE BOLESTI njene mame!

Rijaliti

Dorotea Jovanović na svaki način pokušava da ostavi utisak zločeste zadrugarke, koja će svima, bez dlake na jeziku, sasuti surovu istinu u lice,, iza maske hladne i proračunate devojke krije se tužna sudbina.

Dorotea se u ranom detinjstvu suočila sa teškom traumom, kada je njenoj majci Dragani dijagnostikovana multipla skleroza, a kako nesreća nikada ne dolazi sama, ubrzo nakon toga, njena porodica se raspala. Naime, kako tvrdi izvor blizak zadrugarki, samo nekoliko meseci nakon što je Doroteina mama saznala surovu istinu, suprug ju je napustio.

- Doroteina majka Dragana već godinama živi sa strašnom dijagnozom, a samo njih dve znaju kroz šta su sve prošle od tada do danas. Dorotea je imala samo deset godina kada se njena mama razbolela, ali je od samog početka znala šta se dešava. Tako je moralo biti, jer je njen tata polako počeo da se povlači, sve dok nije potpuno odustao od njih. Dorotea nikada nije htela da priča o tome da li je njen tata napustio njenu mamu zbog bolesti ili nekog drugog razloga, ali činjenica je da nije bio tu kada im je bilo najteže - kaže na početku izvor blizak zadrugarki i objašnjava da je Dorotea od tog trenutka bila prinuđena da odraste preko noći.

Multipla skleroza je podmukla bolest koja se javlja iznenada i za koju doktori ne znaju uzrok. Ali, najgore od svega je to što je neizlečiva i što većina obolelih na kraju završe u invalidskim kolicima. Retki su oni koji su se stoički suočili s ovom bolešću. Najčešće ljudi, poput Doroteine mame, padnu u depresiju, iz koje se teško izvuku. Dragana je psihički potpuno potonula kada je shvatila kakva je budućnost očekuje, a Dorotea je bila ta koja ju je dizala. Imala je samo deset godina tada, ali bila je sposobna da uradi ono što ni odrasli nisu u stanju - kaže naš izvor.

foto: Printscreen Pink

- Bilo je mnogo stravičnih trenutaka koje su zajedno prevazišle. Njena mama je imala periode kada je teško hodala i još teže govorila, bilo je trenutaka kada nije mogla da obavi ni najosnovnije radnje bez Doroteine pomoći. Kao devojčica, Dorotea je nakon škole svuda išla sa Draganom, jer joj je najveći strah bio da će negde pasti i da neće biti nikoga u blizini ko će pomoći njenoj mami. Odlazila je sa njom u poštu i banku, a kada je trebalo da plate račune, Dorotea je popunjavala uplatnice, jer njena mama nije bila u stanju da piše. Ali, najvažnije od svega, svakog puta, kada bi Dragana pomislila da ne može više, Dorotea ju je gurala napred. Ćerka joj je vratila veru u život i želju da se bori - kaže naš izvor i dodaje da je Dragana, zahvaljujući terapiji koju redovno uzima, vremenom uspela da drži bolest pod kontrolom.

foto: Printscreen/Instagram

- Dragana otežano govori, ali je u boljem zdravstvenom stanju nego pre. Čak je i bila u Šimanovcima kada je počinjala „Zadruga“, a minut pred Dorotein ulazak u studio, njih dve su se opraštale u bekstejdžu. Dragana je obećala ćerki da će je gledati svaki dan, a otkako je počeo rijaliti, nije prošao nijedan lajv, a da Dorotea ne pogleda u kameru i ne kaže: „Mama, volim te!“. To im je tajni znak da je sve u redu - kaže  izvor na kraju.

Kurir.rs/Alo/Foto/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...