BENJAMIN JE BRUTALNO PRETUKAO IVANA I SKROZ GA POCEPAO: Marinković dan posle otkrio pravi uzrok SUKOBA od kog se tresla vila (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽESTOK OBRAČUN

BENJAMIN JE BRUTALNO PRETUKAO IVANA I SKROZ GA POCEPAO: Marinković dan posle otkrio pravi uzrok SUKOBA od kog se tresla vila (VIDEO)

Rijaliti -

Ivan Marinković, koga je Benjamin pretukao, rekao je da on ništa nije uradio i da mu je Sarajlija prišao bez razloga i napao ga.

"Nemam šta da kažem. Produkcija je pustila VTR koji je iznervirao Benjamina, ali ono što hoću da kažem jeste da nisam ja kriv. On je prišao meni i napao me, ja sam sedeo, on mi je izmakao stolicu. Jelena je ustala jer se uplašila, onda sam se ja okrenuo i on je iz čista mira to uradio", izjavio je Ivan.

Voditeljka Miomira upitala je Ivana da li bi išta promenio u svom ponašanju tokom sukoba, te je Marinković odogovorio:

"Ništa ne bih promenio, jer nisam ništa loše uradio", siguran je u svoju nevinost Ivan.

Došlo je do sukoba kada su takmičari rekli da je Ivan Benjamina iziritirao zbog aplaudiranja na pušten snimak, ali Jelena Ilić želela je da ga opravda: "Ne vidim provokaciju ako nekog ne gledaš u oči ili aplaudiraš"

"E, ti si rekao kako bi njemu svašta uradio, nemoj da lupaš sada i izvlačiš se. Provocirao si ga celo veče i ti si toga svestan, sada nosi svoje posledice", rekla je Ilijana.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track