BENJAMIN PREBIO IVANA, A LUKA MILIJA: Majka MMA borca krivi Marinkovića za nasilničko ponašanje svog sina! (VIDEO)
Foto: Printscreen

LETELO PERJE

BENJAMIN PREBIO IVANA, A LUKA MILIJA: Majka MMA borca krivi Marinkovića za nasilničko ponašanje svog sina! (VIDEO)

Rijaliti -

Benjamin Spahović brutalno je pretukao Ivana Marinkovića, kada je u naletu besa provalio u izolaciju razvalivši metalna vrata. Bivši muž Goce Tržan prepun je modrica i ima hematome na glavi!

Nakon što je MMA borac slučajno zakačio Ivanovu devojku Jelenu Ilić bubicom, prikazan je snimak Marinkovićevog razgovora s njom u tajnoj sobi.

foto: Happy screenshot

- Neće mu dobro biti. Treba mu vilicu razbiti, nabijem ga na ku*ac. Govno jedno, tuče žene - rekao je Ivan, a Benjamin je tada ustao i prišao Ivanu.

foto: Printscreen

- Šta glumiš? Hoćeš ja tebe da udarim? Hajde, udari me, smrskaj mi vilicu - provocirao ga je Spahović, dok je Jelena dobacivala: "Hajde, pali, seljačino."

foto: Printscreen

U momentu kada su svi mislili da su se strasti smirile, Benjamin je pesnicom udario Ivana, a njihov cimer Đorđe prvi je potrčao u pomoć i razdvajao ih.

foto: Printscreen

Spahović je počeo da urla na sav glas i da vređa Marinkovića govoreći mu da je pi*ka. MMA borac je opet pokušao da udari cimera, a šestoro ukućana i dva člana obezbeđenja jedva su ga držali da ne napravi još veću glupost.

foto: Printscreen

- Smiri se. On te samo provocira. Nisi ti takav da biješ. Bićeš diskvalifikovan - smirivala ga je Ilijana.

foto: Printscreen Happy TV

Ivan, koji je bio vidno uznemiren, pobegao je kod produkcije da bi potražio pomoć. Za to vreme Spahović, koji je bio uveren da je Marinković u izolaciji, krišom je krenuo tamo i trenutak nepažnje obezbeđenja iskoristio je da razvali metalna vrata izolacije kako bi se obračunao s njim. U tom momentu Ivan se vraćao u vilu i Benjamin je počeo da ga udara po glavi i telu.

Kada su ukućani čuli krike Marinkovića, ali i besnog i neukrotivnog Spahovića, poleteli su ka izolaciji. Baki B3 i Đorđe razvalili su vrata vile i potrčali ka njima govoreći Benjaminu da se smiri. Svi učesnici "Parova" uplašeno su krenuli za njima, a Izabela Alijoski je vikala: "Poubijaće nas sve."

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

U međuvremenu, Ivana su sklonili u tajnu sobu, gde je kukao Bakiju B3.

foto: Printscreen

- Upao je u izolaciju kada sam se vraćao iz produkcije i izubijao me! Imam modrice po celom telu, dva hematoma na glavi - kroz suze je rekao Marinković, koji je na sebi imao iscepanu majicu.

foto: Printskrin

- Ovo više nema smisla. Ovo nije rijaliti, sve je otišlo u ku*ac. Je l' ti vidiš koliko je on jak? - rekao je Baki, a zatim se šokirao kada je video podlive na njegovom telu. - Ljudi, otvorite mi vrata da izađem! Neću da budem ovde - očajnički je Marinković molio produkciju.

foto: Printscreen/TV Happy

Kontaktirali smo sa Ivanovom drugaricom i majkom Benjamina Spahovića, koje su bile očajne.

foto: Printscreen

- Ne mogu da verujem koliko Marinković provocira mog sina. Ne znam što se zakačio za njega. Neka nađe neku devojčicu, pa neka nju maltretira. Moj Benjamin je dobar, za razliku od Ivana, on nije ostavio dete kao ovaj. Budaletina jedna - rekla je Silvana Spahović.

foto: Damir Dervišagić

Ivanova prijateljica Dragana branila je svog druga.

- Mi smo veoma potreseni. Benjamina treba da izbace! Užas. Jadan Ivan, zvala sam produkciju, ali nisam mogla da ih dobijem - rekla nam je ona.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Mili se zakačio za pogrešnog Dobio batine od Luke!

Nakon žestoke tuče, haos u vili nije prestao. Mili Radosavljević zakačio se s Lukom Budimirom i dobio batine.

foto: Printscreen

- Buzdovane, nezanimljiv si. Majmune, balvane, telo ti se spojilo s leđima, kao kocka si. Nemaš ni kuka ni struka, nemaš harizmu. Da imam takvog sina, izbacio bih ga iz kuće! Staviću ti ku*ac u usta. Glava ti je kao kamen za kiseli kupus. Pi*kice, mogu da te oderem od batina. Ti si namazan, ali go*nima - rekao mu je Mili, a Luka je kroz osmeh poručio:

foto: Happy screenshot

- Ti si meni smešan. Malo sam te poprskao po glavi - rekao mu je cimer.

foto: Printscreen

- Ne možeš sa mnom tako da pričaš! - rekao mu je Radosavljević i nabo Luku pesnicom iz sve snage.

foto: Printscreen

Budimir je tada skočio na njega zajedno sa Igorom Davidovićem i počeli su da ga tuku.

foto: Printscreen

- To nikada njemu ne možeš da uradiš - rekao je Igor. Mili se jedva izvukao i izbegao dalje batine, a zatim je viknuo:

- Krv mi curi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track