ZBOG OVOGA ĆE MIRKO DA PLAĆA 50.000 €! Miljana sve vreme PROVOCIRALA Gavrića, pa mu spomenula Slobu, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PROVOCIRALA GA!

ZBOG OVOGA ĆE MIRKO DA PLAĆA 50.000 €! Miljana sve vreme PROVOCIRALA Gavrića, pa mu spomenula Slobu, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljane Kulić i Mirka Gavrića pred ulazak u "Zadrugu 2" sjajno funkcionisali, sve dok nije došlo do ozbiljne rasprave između njih dvoje, a sve je počelo tako što je Miljana pogrešno shvatila Mirkove reči.

Naime, Miljana uporno tvrdi da je Gavrić istakao da joj se on sviđa, kao i to da ju je nazvao "Luna 2". To je Kulićevoj zasmetalo, a potom je spomenula i Slobu Radanovića.

"Nemoj da se trtiš, Sloba Radanović nije tu. Nikome nije lako. Njoj nije lako", peckala ga je Kulićeva.

"O čemu ti pričaš? Kome?", upitao je producent Kulićevu.

"Znaš ti. Ući će ti Slobodan. Najrealnija sam... Ako upadneš u depresiju biće mi te žao. Tvoje priče možeš da pričaš nekom drugom. Nije te sramota da me gledaš i da pričaš ono što pričaš svima. Ne igraj se sa mojim koeficijentom inteligencije", dodala je Miljana.

"Izlazim iz rijalitija. I, šta ćeš onda?", rekao joj je Mirko.

"Izvoli, samo napred. A , zašto izlaziš? Treba sramota da te bude, ti si jedan ološ, doći će Slobodan da završi svoj posao".

Mirko nije znao šta ga je snašlo i konstantno je negirao Miljanine reči, pozivajući se na to da postoje snimci koji govor u njegovu korist. Nakon teških reči, njih dvoje su došli do ozbiljnog konflikta, posle koga je Mirko odlučio da napusti riijaliti iako je potpisao ugovor da će morati produkciji da plati 50.000 evra ako ode iz rijalita.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track