ŽESTOKE SVAĐE

MILJANA ANABELU ZVALA RAZIJA, PA ISPROVOCIRALA LUNU: Đoganijeva ćerka Kulićku dva puta šakom udarila u glavu, ali ona nije ni trepnula pa je još GORE UVREDILA (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani izgubila je potpunu kontrolu nad sobom i nasrnula na Miljanu Kulić koja ju je provocirala i prozivala majku Anabelu Atijas nazivajući je Razijom, mada je Lunina majka više puta osporavala glasine da se tako zvala dok je živela u Bosni, u Goraždu.

Blogerka je potpuno poludela i dva puta ju je udarila svom snagom u glavu. Naime, Miljana je pomenula Raziju, što je Lunu izbacilo iz takta.

"Rođenu majku bi prodala za 10 dinara", vikala je Luna, a onda je Miljana prozvala Anabelu Atijas dok se svađala sa mamom.

"Evo ti ova Luna i Razija", ali nije stigla da završi rečenicu jer je Luna nasrnula na nju i preko obezbeđenja ju je udarila u glavu dva puta.

foto: Printscreen

"Mamu da mi spominješ, mamu ti je.em", bila je razjarena Luna, a Miljana je samo vikala: "Razija, Razija, udarila me je. Gde si krenula, fuksice Slobina".

Njih dve su se pre toga žestok izvređale.

"Ova fuksetina što ju je Sloba j.bao u dupe pa ostavio, došla je meni i unela mi se u facu i rekla mi je: Videćeš kako ćeš sad da prođeš. E nećeš više spavati", pretila je Miljana.

Luna se zaletela da je udari. ali su je zadrugari sprečili.

"Ništa ti nisam uradila da tako pričaš o meni. Treba da vas bude sramota. Ona mene da naziva fuksetinom", plakala je Luna.

"Jesi fuksetina, pomiri se s tim. Zapamtićete ovu noć", Miljana je i dalje provocirala.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track