RAKAC TUŽI BUDIMIRA I DAVIDOVIĆA: Strpaću Luku i Igora u zatvor! Unakazili su Milija batinama
Foto: Printscreen Happy TV

rešen

RAKAC TUŽI BUDIMIRA I DAVIDOVIĆA: Strpaću Luku i Igora u zatvor! Unakazili su Milija batinama

Rijaliti -

Mihajlo Radosavljević Rakac, otac Milutina Radosavljevića Milija, rešen je da učesnici "Parova" Luka Budimir i Igor Davidović budu kažnjeni jer su u rijalitiju prebili njegovog sina.

On smatra da je Mili zverski pretučen i da počinioci tog dela moraju biti kažnjeni u skladu sa zakonom. Produkcija je izbacila iz rijalitija Budimira, koji je Radosavljeviću naneo povrede na licu, dok je Davidović kažnjen izolacijom i oduzimanjem 1.000 evra od honorara.

Zbog svega što se desilo u vili "Parova", Rakac će podneti tužbu i krivičnu prijavu protiv Igora i Luke, koji se izvinio Miliju pre nego što je napustio rijaliti, ali Rakac smatra da to nije dovoljno.

- Šta Mili ima od njegovog "izvini". To je strašno šta su mu ti klinci uradili. Jedan da ga drži, a drugi ga bije. Jako sam se potresao kad sam čuo šta se Miliju dogodilo, a tek kad sam video snimak... To je bruka i sramota. Mili ih nijednom svojom rečenicom nije naveo na tako zversko ponašanje. Zar tako da ga prebiju?! Pa gde to ima. Ja sam se šokirao. On je nekoliko sati bio u Urgentnom centru, ležao je bespomoćan u krvi dok ga nisu primili. Sada čekam da mi se jave s Hepi televizije jer se na ovome neće završiti. Mili je moj sin, i protiv njih dvojice koji su učestvovali u prebijanju mog sina ću da podnesem ozbiljne tužbe. Najbolje advokate ću danas da angažujem. Pogledao sam snimak i sve se jasno vidi šta su mu uradili - kaže ogorčeni Rakac.

On je poručio da će javno objaviti fotografije pretučenog sina. - Mili od incidenta nije bio u programu, ne prikazuju ga, što znači da je situacija ozbiljna. Želim da mu slikam lice i da fotografije predam advokatu i onda da svi vide. Mili nije sam na ovom svetu. Naježio sam se kad mi je prijatelj rekao u kakvom je Mili stanju. On ga je slučajno video u Urgentnom centru i sve mi je do detalja preneo. Neće se na ovome završiti, jer njih dvojica ne mogu da prođu nekažnjeno - poručio je Rakac.

foto: Printscreen

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track