POČEO JE DA PIJE, A JA IMAM FOBIJU OD TOGA... OSETILA SAM SE KAO GLUVA KU.KA! Aleksandra Subotić manja od makovog zrna: Nisam sva svoja! ETO KAKVA SAM KAD PUKNEM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAŠLA UTEHU U DRVETU

POČEO JE DA PIJE, A JA IMAM FOBIJU OD TOGA... OSETILA SAM SE KAO GLUVA KU.KA! Aleksandra Subotić manja od makovog zrna: Nisam sva svoja! ETO KAKVA SAM KAD PUKNEM! (VIDEO)

Rijaliti -

Prethodne večeri, žestok sukob između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića umalo se nije završio fizičkim napadom. Da obezbeđenje nije reagovalo, Aleksandra bi zasigurno nasrnula na svog dečka, a kako kaže za to ima opravdanje.

Naime, njih dvoje se sve češće žučno raspravljaju, te je ona odlučila da se poveri Drvetu mudrosti, koje ju je pomno slušalo.

"Sinoć je baš bilo strašno i ja sam pokazala kakva sam kad puknem. Malo sam histerična. Izvikala sam se na njega, pa je David isto preterao. David je počeo da pije, a ja imam fobiju od toga. On nikad ne pije napolju, tako da znam da će ispasti neka glupost. I onda sam ja počela da plešem sa njim, ali mi je zasmetalo kako pleše sa mnom i gleda u nekog drugog. Meni je zasmetalo, ja to njemu nikad ne bih uradila. Posle toga je on pobegao. Tražila sam ga po dvorištu i setim se da je otišao u kazino iza šanka. Ja znam da on poblesavi i hoće da ode i da bude negde sam. Mi se vratimo, on je nastavio da pije i ja sam išla za njim. Osetila sam se kao gluva ku.ka, onda mi je zalupio vrata ispred nosa kad me video. On je onda kao krenuo da se kupa, a pre toga je bio u ostavi gde nisu naše stvari. Videla sam ga i pitala sam ga šta traži, a on kao otišao da traži gaće. Mislim, to su sve devojke sa kojima sam ja dobra, ali mi je pukao film što su me slagali. Onda je on otišao kao do te druge ostave i uzeo gaće. Ušao je u kupatilo, a tamo su se neke devojke već skinule, a on je već ušao tamo. On je mene izvređao posle toga, ali čim se okupao počeo je da dolazi sebi. Ja znam da on meni nikad ne bi izgovorio tako nešto", pričala je ona.

Takođe, Aleksandra je priznjala zašto oseća toliki strah kada je Davidovo povlačenje u sebe u pitanju.

"Ja ne mogu da mu objasnim, on nije bio tu četiri meseca. Svaki dan sam plakala, nisam sva svoja. Ja u porodici nikad nisam imala ljubavi i pažnje i sada imam fobiju da to ne izgubim kod njega. Samo to pokušavam da mu objasnim i da meni nije bilo lako, mora da me razume, proći će. Ja ne mislim da se promenio, mislim da se pogubio zato što pokušava da se snađe u ovakvom formatu. Nisam ja ljubomorna ni na koga, mene one ne zanimaju, problem je samo što ja njemu prebacujem postupke", iskreno se ispovedila Subotićeva.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track