OTVORENO

SINIŠA KULIĆ OVAKO REAGUJE NA SVAĐE MARIJE I MILJANE SA VLADIMIROM U RIJALITIJU: Samo može da se svađa sa ženama, pravi je predstavnik Crne Gore! LJIGA OBIČNA! (VIDEO)

Rijaliti -

Siniša, muž Marije Kulić i Miljanin otac ukjlučio se u program uživo i prokomentrisao njihovo učešće u rijalitiju.

Prva tema bila je svađa sa Zoricom Marković, za koju Siniša kaže da je monstrum.

"Ona je jedan monstrum u ljudskom obliku. Ono što je izrekla to je samo za osudu, ali ne i za komentarisanje. Zorica je pomislila da je sklopila pakt sa Miljanom, pa da može da je kontroliše, zbog toga je dolazila u Niš, potcenila je Miljanu, htela je da joj uđe pod kožu. Pita o bebi koja se rodila pre nedelju dana, da li joj zubi rastu, odmah sam video da nešto nije u redu. Sama je pokazala svoje lice", rekao je Siniša i prokomentarisao to što je Zorica rekla da su njegova ćerka i žena prostitutke:

"Moj kum živi u Baru, dve godine se nismo videli, ta žena priča budalaštine. Udara na najjače, koga da proziva? Baneta Čolaka? Preigrali su se."

foto: Printcsreen

Sniša se dotakao i Lepog Miće, o kome nema najbolje mišljenje.

"Poznavajući Miću, tog matorog pedofila, shvatio sam da je on "kuče na lancu", samo laje i ništa više", izjavio je muž Miljane Kulić koji smatra da prijateljstva u rijalitiju ne postoje.

U "Zadruzi" nema prijateljstva, svako gleda svakoga kao rivala. Ne znam ko im je najveći prijatelj, ali na veliko iznenađenje, mislim da je Aleksandra korektnija od ostalih", rekao je on.

Aktuelni vođa Vladimir Tomović nije u dobrim odnosima sa Kulićkama, pa je Siniša objasnio zbog čega.

foto: Pritnscreen Pink

"To je strašno opasan momak, koji može da se posvađa samo sa ženama, unosi im se u facu, pravi je predstavnik Crne Gore. Ulizuje se Mići, a to je ljiga obična. Brendon je nebitan. Ja mu ne bih dao prostor", izjavio je Siniša i dodao da mu Marija najviše nedostaje:

"Ovo je prvi put da smo se odvojili čak i na dan. Marija mi više nedostaje."

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track