ZORIČIN PRIJATELJ OTKRIO ŠTA SE DESILO NA KRŠTENJU ŽELJKA KULIĆA: Miljana ju je molila da dođe, a onda joj tražila OVU USLUGU! Pevačica ima i dokaze da je Mirko GEJ!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

BRANI DRUGARICU

ZORIČIN PRIJATELJ OTKRIO ŠTA SE DESILO NA KRŠTENJU ŽELJKA KULIĆA: Miljana ju je molila da dođe, a onda joj tražila OVU USLUGU! Pevačica ima i dokaze da je Mirko GEJ!

Rijaliti -

Nenad iz Beograda, koji je i prijatelj Zorice Marković uživo se uključio u emisiju i izneo detalje o Miljani i Mariji Kulić, kao i o Siniši, koji se ne nalazi u rijalitiju "Zadruga 2":

Zoričin prijatelj je bio izuzetno iznerviran zbog toga što se majka i ćerka Kulić ne ponašaju kako dolikuje.

"Gde ćeš biciklom na Rusiju? Najveća sramota je da ćerka Miljana nasrće na svoju majku, šamara je i skida joj naočare sa lica. Da rešimo rebus laži i izmišljotina od gospodina, koji je daleko ispod toga, Miljana Kulić je osoba koja je molila Zoku da dođe na krštenje sina, gde sam bio i ja. Molila je Zoricu da njena majka za reklamu odradi zube i izbeljivanje zuba. Nadam se da centar sa socijalni rad prati "Zadrugu", rekao je Nenad i dodao:

"Marija Kulić je gospođi Milici Mitrović psovala sve živo, iako su nas lepo ugostili."

On se dotakao i Mirka Gavrića, za koga misli da je homoseksualac.

"Gledajući Mirka Gavrića, on je osoba koja nije loša. Njega je naduvala Anabela Atijas, da iznosi laži, previše se zaleteo, skočio na Zoricu, počeo da lupa gluposti i iznosi laži. Pogubio se u izmišljotinama. Njegov brak sa pevačicom je samo paravan. Mirko Gavrić jeste osoba iz gej kluba, dokazi postoje. Koliko ih ima Zorica, imam i ja, kada izađe, advokatu će sve lepo da se doda. Protiv svih onih koji su iznosili odvratne reči za moju prijatlejicu Zoku", izjavio je on.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track