NE ŽELI NIŠTA

LUNA PRIZNALA DA JOJ TREBA MUŠKARAC! Blogerka ne želi ni SKUPOCENE POKLONE od obožavalaca, a ono što stvarno misli o bivšem ljubavniku je SUROVO! Sloba će poludeti (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani, koja je ušla u Zadrugu 2 kako bi pokazala svoje pravo lice od epiteta ljubavnice i kradljivice muževa, priznala je da je u emotivno slomljena i da joj treba muškarac.

"Ja sam emotivno slomljena, fali mi muškarac i treba mi lepši parfem", rekla je dok je davala u zakup parfem, a onda rekla da joj se nijedan koji trenutno boravi u Zadruzi ne dopada.

Naime, Luna je odlučila da proda parfem, koji je, inače, dobila od obožavaoca iz Amerike, ali joj se ne sviđa. Miki Đuričić hteo je da dobije i ime fana, pa kad je Luna dala samo inicijale S. L, pčelar iz Kupinova je pomislio da Slobu Radanoviće.

foto: Printscreen

"Nije on. On to ne ume. Ne zna da kupi parfem", blogerka je otkrila šta zaista misli o Slobi, ali nije htela da oda ime obožavaoca.

"To je moj obožavalac S.L, ali mi se ne dopada miris. Neću reći ko mi je poslao jer nije to zaslužio. A kad izađem poslaće će on novi", rekla je Luna, koja je za parfem dobila čak 3.000 dinara i bila je prezadovoljna, ali se neće vratiti da ga otkipi.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track