OSULA PO PČELARU

BILJIĆEVA NE VADI ĐURIČIĆA IZ USTA, HOĆE RAT: Ja sam Mikijeva bivša ŽENA, imali smo veliku ljubav! Pevačica ga i dalje voli, a evo koga ima napolju! (VIDEO)

Rijaliti -

Nadežda Biljić je sa svojom cimerkom Marijom Jovanović u rijalitiju pričala o Mikiju Đuričiću sa kojim je bila u prvoj sezoni "Zadruge".

Pevačica ne može da preboli to što je Miki "pravi budalom", pa je osula po pčelaru iz Kupinova.

"Ja sam sa njim iz principa tek sada počela da vodim rat. Vodićemo ga dok ne bude seo i rekao:"Sad je dosta." Želim da čujem izvinjenje, a ovo što sam počela napolju mnogo vredi. Boli me ku.ac da li ima para, ja kada sam sa njim, osećam se kao žena i najjače na svetu. Nemam foliranje sa njim, imamo naše interne fore, mi se znamo sto godina, a tek sada smo se skontali", rekla je Nadežda, a onda se uključila Marija:

foto: Printscreen Pink

"Verujem da znaš šta radiš i posle svega što ti se desilo da znaš koliko vrediš."

Biljićeva je otkrila da novu ljubav ima napolju, pa i da ne želi da se zna ko je on.

"Ne želim da se zna ko je, da mu ne bih pravila cirkus od života. Njega ne želim da izgubim, to što i dalje imam emocije prema Mikiju je zato što smo mi isti. Ovo se zove rat iz principa, za par dana ništa neću osećati", rekla je pevačica.

Ona je dodala da je nervira samo što Đuričić mnogo laže.

"Zato što laže. Ja sam Mikijeva bivša žena, nebitno da li smo se verili zbog koša. Transparentno smo imali veliku ljubav i neću da dozvolim da ispadne smrad. Svi moraju da shvate da ja nemam želju ni da ga zagrlim, ni da ga poljubim, bez obzira na to što ga volim", izjavila je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track