STRAŠNO

VLADIMIR POLUDEO! UHVATIO STANIJU ZA RUKE, ZAPUŠIO JOJ USTA: Hajde me još udari, debilu jedan! Starleta nije znala šta je snašlo! (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović danas su naišli na velike probleme u svojoj vezi. Tomović je prvo zamerio svojoj devojci što je pričala sa njegovim neprijateljima, Doroteom Jovanović, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović, a onda je predveče situacija postala još gora.

Vladimiru je zasmetalo što je Stanija i posle njihove višemesečne rasprave ponovo otišla i razgovarala sa Bojanom Gaćešom i Jovicom Putnikovićem, koji su očigledno njemu trn u oku.

foto: Printscreen

"Otišla si tamo i opet si pričala sa njima, mrš tamo. Poserem ti se u puding. Izađi napolje", urlao je Tomović kada se starleta vratila kod njega u Hotel.

"Nisam jela, nisam ništa pričala, bacaju ti koske a ti histerišeš ovde. Joca i Bojan meni dali, kako da ne. Stoko, mrš bre ti", uzvratila mu je Stanija.

foto: Printscreen

"Folirantu jedan, marš tamo. S kim si ti život provela", nastavio je bivši sportisti. Zatim je Vladimir uleteo u dnevnu sobu i obratio se Jovici i Bojanu pretećim tonom, zbog čega je obezbeđenje odmah uletelo u Belu kuću.

"Mogu li da te zamolim da ostaviš Staniju na miru. Ostavi je na miru, sledeći put neće oni da budu ovde", rekao je Tomović pokazujući na obezbeđenje.

"Nemoj ti meni da pretiš", rekao je Gaćeša.

foto: Printscreen

Razjareni Vladimir se zatim vratio kod Dobrojevićeve, pa joj se obratio tako da joj je sledio krv u žilama, te se i rasplakala.

"Sad me dobro slušaj, sad sam prišao tvom drugu Bojanu i rekao mu da je pi*ka i da ti se ne obraća. Sledeći put im se obrati a da ja nisam tu, mi smo završili", grmeo je sportista.

foto: Printscreen

"Hajde me još udari, debilu jedan. Što si tako glup? Debil si prema meni. Nisam se tuširala, išla sam u toalet, debilu jedan, nikome se nisam obratila", grcala je Stanija u suzama.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja