ODLUČAN

AKO TAKO NASTAVI, NEĆEMO BITI U VEZI! Bokun zahtevao od Vladimira da priča sa Stanijom, a onda je Crnogorac otkrio OVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Većina ukućana rijaliti programa "Zadruga 2" je komentarisala odnos između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića. Njih dvoje juče su se žestoko svađali, a kasnije sinoć je Tomović tražio suplemente od Drveta mudrosti.

Kako bi dobio ono što tvrdi da mu je potrebno, Vladimir je prvo dobio tajni zadatak u okviru koga do večeras mora da potpuno ignoriše Staniju kojoj danas ništa nije jasno šta se dešava sa Vladimirom.

foto: Printscreen Youtube

Bojan Gaćeša, Lazar Jeremić, Nataša Moskva samo su neki od ukućana koji su komentarisali ovu temu posebdno sa Stanijom i Vladimirom u nameri da ih pomire. Isto je učinio i Nikola Bokun koji je poručio svom cimeru da razgovara sa Stanijom, a zbog zadatka Tomović je to uporno odbijao. Sve se dešavalo za stolom u dnevnoj sobi, kada su njih dvojica večerali.

A gladna je i ona (Stanija) - rekao je Bokun Vladimiru.

"Nema razloga da bude gladna. Ima sve, ima plazmu, ima tunjevinu... Ima svega", pričao je Tomović.

"Idi posle pričaj sa njom. Skenjana je", dodao je Nikola.

foto: Printscreen Youtube

"Tek kada se dobro ohladi, a sa drugima ne može da priča sa kojima ja nisam u kontaktu. Ako ti smeta - zdravo! Nećemo biti u vezi! Ja nisam liberalan, ja sam konzervativan i kraj", izjavo je Vladimir.

"Mnogi si tvrdoglav, ona nije bilo koja devojka", govorio je Bokun.

Ranije danas Stanija je pokušala ispred "Hotela Zadruga" i u Rajskom vrtu da priča sa Vladimirom, ali je on pobegao od nje.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track