LETE VARNICE! JEDAN OD OVIH TAKMIČARA ĆE NAPUSTITI KUĆU: Miljana besnela na ukućane, oni joj nisu ostali dužni! EVO ko je na tankom ledu (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

LETE VARNICE! JEDAN OD OVIH TAKMIČARA ĆE NAPUSTITI KUĆU: Miljana besnela na ukućane, oni joj nisu ostali dužni! EVO ko je na tankom ledu (VIDEO)

Rijaliti -

U rijalitiju "Zadruga 2" održavaju se nominacije. Ukućani biraju između Marije i Miljane Kulić koje su ove nedelje izabrane za potrčke od strane vođe Vladimira Tomovića, a drugog ukućanina nominuju gledaoci.

Dok su zadrugari iznosili svoje stavove i govorili zašto nominuju Miljanu odnosno Mariju, Miljana se često ubacivala svojim komentarima.

foto: Printscreen

"Vi ste moje igračkice, tek ćemo da se igramo", govorila je ironično Miljana Kulić svojim cimerima za vreme nominacija.

Tokom izlaganja Lepog Miće došlo je do novih varnica između Marije i Miljane Kulić i ovog zadrugara koji je rekao da je u velikoj dilemi za koga da glasa, a onda su počeli da viču jedni na druge i razmenjuju teške reči.

"Ako si u dilemi, onda popuši k*rac", pričala je Miljana Mići.

foto: Printscreen

"Miljana za sada mi popuši k*vac, a kada naučiš da kažeš "r" onda ćeš mi popušiti k*rac! Ja razumem da je majka doživela fijasko kada joj je ćerka skinula naočare! - govorio je Mića, a onda se obratio Mariji: Slušaj ti pušaćice k*raca, s*so jedna raspala... Pogledaj ko ti ćerku j*be na WC šolji krmačo jedna raspala! Ajde krme skini majicu! Budalo jedna! Ti si dama puna g*vana! Smrdiš na g*vna! Ti si k*lja raspala"

"Slušaj majmune, ne znaš šta ti radi žena, ne znaš šta ti radi ćerka! Pusti ti Mariju i Miljanu. Ti nisi ni estradni umetnik, ti si jedan klošar! Ovo je jedan mrtvak, džabe plivaš, džabe vežbaš", govorila je Marija Mići.

foto: Printscreen

Tokom nominacija došlo je do svađe i između Kulićevih i Zerine Hećo, a umeštao se i Bane Čolak. Takođe, Miljana se posvađala i sa Oljom Bajrami, ali i sa Nemanjom Tošićem za kog je rekla da je zaljubljen u Brendona.

"Zašto peniš draga? Ide ti pena na usta", govorila je Zerina Miljani tokom svađe.

foto: Printscreen

"Slušaj ološu, ti si k*lja! Ona treba da se sramoti što te je rodila! Gledaj na šta ličiš! Takve smo na auto-putu kupili da ih vodilo u selo da se j*bu za 50 evra! Ovo što mi tebi radimo, tebi je plus, jer si ološ! Smrdiš! Smrdi ti iz usta, smrdi ti duša, oči ti smrde", vikala je Olja na Miljanu.

foto: Printscreen

Nakon burnih svađa koje su se dogodile tokom nominacija, ukućani su odlučili da u izolaciju pošaju Mariju Kulić, dok su od strane publike najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", najmanje i isti broj glasova dobili Rade Vasić i Nataša Moskva.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track