ZERINA SE GUŠILA U SUZAMA POSLE MILJANINIH REČI: Idem kući, neću dete da mi GLEDA I SLUŠA kako joj majku prostitutku je.u trojica u stanu! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Pink

slomilo je

ZERINA SE GUŠILA U SUZAMA POSLE MILJANINIH REČI: Idem kući, neću dete da mi GLEDA I SLUŠA kako joj majku prostitutku je.u trojica u stanu! (VIDEO)

Rijaliti -

Zerina Hećo se požalila svom dragom Banetu Čolaku u spavaćoj sobi, pa se rasplakala jer ne može više da izdrži život u Imaginarijumu i komentare pojednih zadrugara.

Naime, u večeri Nominacija, Zerina i Miljana su došle u sukob, kada ju je Kulićeva izvređala rekavši joj da je žena sa simnjivim moralom. Ove teške reči nisu lako pale Zerini, pa se doživela slom kada se povukla u sobu.

Bane je pokusašao da je uteši govoreći joj:

"Budi jaka ljubavi".

foto: Printscreen Pink

"Ne zanima me, ne želim da budem jaka. Svima je lako da kažu budi jaka, budi jaka. Hoću da idem kući", vikala je Zerina, pa je dodala:

"Ne mogu da trošim nerve i ne mogu da pušim ku*ac i ćutim".

Bane joj je govorio da izdrži i da je njena majka gleda, što je Zerinu još više rastužilo i zbog čega je briznula u plač:

"Pusti me majke ti. Ti meni nimalo ne olakšavaš ovom pričom", a ond amu ponovila kako ne voli da je niko teši.

foto: Pritnscreen Pink

Ono što je najviše rastužilo je svakako to što joj ćerka sedi kući kraj malih ekrana i prati mamu u rijaltiiju:

"Moja ćerka mora da gleda i sluša kako je njena majka prostitutka i kako je je*u trojica u stanu",rekla je Zerina slomljena ovom kontatacijom.

Pogledajte u video snimku kako je sve izgledalo.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track