RASPOLOŽENI

KIJA I SLOBA BILI ZAJEDNO U NEMAČKOJ, A DUŠU SU OTVORILI U BEKSTEJDŽU: Prošli su SVE u životu, ali nisu mislili da će se ovo dogoditi!

Rijaliti -

Kija Kockar i Sloba Radanović imali su svoj prvi, zajednički nastup u Nemačkoj, a pre nego što su izašli na binu progovorili su o svojim očekivanjima.

Sloba je istakao da iako nisu zajedno došli, atmosfera je bila prijatna.

foto: Printscreen Kurir Tv

"Super smo krenuli, svi su u kul odnosu i pozitivni. Vučemo atmosferu na pozitivnu stranu", rekao je Sloba, a Kija dodala:

"Ja sam spremna, imamo jednu pesmu na umu."

"Nismo ništa spremili, ali ne znam da li će to da se realizuje. To zavisi od atmosfere", izjavio je pevač, pa je Kija "otvorila dušu" i priznala da je uzbuđena što nastupa sa bivšim mužem.

foto: Printscreen/Premijera

"Ja sam uzbuđena što nastupam sa Slobodanom, možda čak imam više adrenalina, nego da nastupam sa Bijonse. Čudno mi je, jer se znamo iz života i nikada nije bilo na ovakav način."

"Nas dvoje smo sve prošli zajedno u životu, pre par godina ne bih ni pomislio da će ovo da se dogodi. Pokušaću da sve prođe u pozitivno smeru, tu smo zbog publike. Njihov odnos prema nama i naš prema njima je svakako najbitniji", kaže peval u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track