DEČKO PREBIO ŽIZELU, PA HTEO DA JE SILUJE: Batrgala se, jecala, ali on nije popuštao! Mislila je da će UMRETI!
Foto: Dragana Udovičić

DRAMA

DEČKO PREBIO ŽIZELU, PA HTEO DA JE SILUJE: Batrgala se, jecala, ali on nije popuštao! Mislila je da će UMRETI!

Rijaliti -

Ivana Živković Žizela pre nekoliko godina doživela je pravu životnu dramu kada je bivši dečko pokušao da je siluje!

Učesnica "Parova" šarmirala je publiku svojom neposrednošću, iskrenošću i otkrivanjem svoje nadublje intime, a mnoge je naterala i da zaplaču zbog njene tužne životne priče. Ipak, Žizela je svojim cimerima i fanovima prećutala jednu stvar - da je jedan od njenih bivših momaka pokušao da je seksualno napastvuje.

"Žizi je godinama bila zaljubljena u Buftu, koga često spominje, ali kada su zbog jedne u nizu svađa raskinuli pre četiri godine, ona je doživela veliki stres. Želela je da ga preboli pa je našla drugog dečka, on je iz Svilajnca, a upoznala ga je u jednom kafiću. Žizela je izlazila nekoliko puta s njim, vodio ju je na kafe, u poslastičarnice, bio je romantičan. Taman kada je pomislila da bi mogla ponovo da se zaljubi, prepustila mu se i otišla kod njega u stan", počinje Ivanina bliska drugarica i dodaje da ona nije imala nameru da spava s njim.

"Rekao joj je da je ona ona prava i kako želi da je upozna sa svojima, a ona mu je poverovala i pristala da odu kod njega. Kada su ušli u stan, shvatila je da je taj siledžija sam i pitala ga o čemu se radi. On je počeo da je ljubi i pokušao je da joj skine majicu, a kada je ona odbila, ošamario ju je. Počeo je da joj cepa garderobu, bacio ju je na pod i rukom preklopio usta da se ne bi čula njena vriska i dozivanje pomoći. Nekoliko minuta Žizela se batrgala, plakala i jecala, ali on nije popuštao", priča njena drugarica.

Ona dodaje da je nasilnik na trenutak skinuo ruku sa Žizelinih usta jer je počela da gubi dah i da je tada uspela da mu se izmigolji.

"Devojka je počela da se guši, pomodrela je u licu, umalo se nije onesvestila. Posle mi je rekla da je na tenutak mislila da će umreti i da je to i poželela, samo da je ne iskoristi. Kada ju je pustio, Žizela ga je pljunula u lice, a trenutak kada se brisao, iskoristila je da ga šutne u ponos. On je počeo da urla i da joj preti, a Žizi je tada skočila i pobegla iz stana. Danima je bila očajna, nije išla na posao jer se plašila da će neko čuti i da će joj se ljudi smejati. Bojala se i da ga opet ne sretne negde i dugo nije htela da bude s muškarcem. Shvatila je da i dalje voli Buftu, iako je bio loš prema njoj, jer on joj barem ovo nikada ne bi uradio", završava drugarica.

foto: Kurir

(Kurir.rs/J. Stuparušić /Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track