ŽIVOTNA DRAMA ZVEZDE RIJALITIJA: Zbog teško bolesne majke Saška nije ušla u zadrugu
Foto: Marina Lopičić, Privatna arhiva

DRAMA

ŽIVOTNA DRAMA ZVEZDE RIJALITIJA: Zbog teško bolesne majke Saška nije ušla u zadrugu

Rijaliti -

Saška Karan odlučila je da više ne učestvuje u rijaliti programima zbog bolesne majke o kojoj brine 24 sata.

Folkerka, koja je pravila darmar u nekoliko šou-programa zabavnog karaktera, potpuno je posvećena porodici, zbog koje je sprečena da se iznova dokazuje u javnosti. Ona redovno prati „Zadrugu“ i smatra da bi bila zanimljiva među aktuelnim učesnicima, pa bi vrlo rado dala svoj doprinos, ali ne može.

foto: Marina Lopičić, Privatna arhiva

- Karanova je ispraksovan rijaliti igrač i tačno zna s kojim ukućanima bi napravila klan da sroza one koje ne voli. Svakodnevno sa prijateljima i porodicom komentariše aktuelna dnevna dešavanja, ali nažalost, ove sezone će sve proći bez nje. Majka joj se ne oseća dobro i ona ne želi da je ostavlja samu. Ona joj je ipak, posle ćerke Milje, najbitnija i ne bi bila mirna da je u rijalitiju, znajući da joj je roditelj bolestan. To joj je mnogo važnije od novca i trenutne slave. Međutim, ako se žena oporavi, moguće je da ćemo pevačicu opet gledati preko malih ekrana - kaže Saškina komšinica.

foto: Marina Lopičić, Privatna arhiva

Folkerka koristi svoje društvene mreže za komentarisanje rijalitija, pa tako redovno brani svoju miljenicu Kiju od neprijatelja. Nedavno je oplela po Tamari Đurić, Luni i Anabeli, nazvavši ih devojkama lakog morala, koje naplaćuju seksualne usluge milionerima.

foto: Kurir

(Kurir.rs/M. D. /Foto: Marina Lopičić, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja