LJUBA PANTOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR RIJALITI: Landaru po imenu Biljana neću udostojiti svog poziva! Socijalno će joj ODUZETI MAGDALENU!
Foto: Nemanja Pantić, Marina Lopičić

PREKIPELO JOJ

LJUBA PANTOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR RIJALITI: Landaru po imenu Biljana neću udostojiti svog poziva! Socijalno će joj ODUZETI MAGDALENU!

Rijaliti -

Ljuba Pantović otkrila je da je Centar za socijalni rad već posetio Biljanu Dragojević, koja je zadužena za čuvanje njene unuke Magdalene, kao i da ona može da joj oduzme dozvolu za privremeno starateljstvo nad devojčicom ako to zaželi.

foto: Marina Lopičić

Bodi-bilderka za Kurir Rijaliti kaže da joj nedostaje unuka, za koju je jako vezana i da je, nažalost, dugo nije videla. Ipak, iako sa Aleksandrom i "zetom" Davidom Dragojevićem nije u kontaktu, Ljuba, tvrdi, redovno dobija informacije o tome u kakvim uslovima živi mala Magdalena. Posebno je ozlojeđena nakon što je njena naslednica zbog boravka u "Zadruzi 2" ćerku predala u ruke Davidovoj majci Biljani, koja živi u Veterniku i koja je izjavila da je Pantovićka nijednom nije pozvala da pita kako joj je unuka.

foto: Marina Lopičić

"Veterničku landaru po imenu Biljana, s funkcijom 'ja sam mama lažnog muža Aleksandre Subotić', naravno da nisam zvala niti ću je udostojiti svog poziva. Ipak sam ja ugledan građanin sa visokim stepenom obrazovanja, titulama i zvanjem šampiona, neko koga puno ljudi poštuje. Na šta bi ličilo da ja zovem tamo neku landaru?! Izgleda da je i gluplja nego što sam mislila, pa nije shvatila moje javno upozorenje da ja ako hoću, mogu svo to njeno lažno čuvanje bebe da okončam, i to zakonski. Što ne izađe landara i javno prizna da uzima hiljadu evra mesečno za to da navodno čuva bebu?" pita se Ljuba i dodaje da je reagovao čak i Centar za socijalni rad otkako je Magdalena u njenim rukama.

foto: Nemanja Pantić

"Ovamo priča kako je voli i kako voli Aleksandru, a na drugu stranu 'daj pare'! Dete boravi ceo dan u vrtiću i onda ona nekoliko sati odglumi ljubav da je strpa u krevet, i za to uzima hiljadu evra! Sram da je bude! Ali evo, počela je mala svađa među 'prijateljima', tj. među onima koji lažu da vole Bebu da bi bili u novinama! Dotična landara i njen dečko taksista su se posvađali s Bebinim dedom (Karađorđe Subotić) jer je landara prebacila kako ona i taksista nemaju vremena da čuvaju Bebu ni tih nekoliko sati! A ima vremena da uzme pare, je l‘? Deda je odveo Bebu iako je radni dan i ona treba da ide u obdanište, ali je landara zvala da upozori da duže od pet dana ne sme Beba da izostane iz vrtića jer će joj doći socijalna služba! Nije do Bebe, nego što će izgubiti hiljadu evra mesečno. A koliko znam, već su bili socijalci, tako da joj 'klima' nije povoljna. Znači, nije njoj ni do Magdalene ni do obdaništa, nego samo do hiljadarke i do toga da socijalni radnici ne vide šta se tu stvarno radi, jer ostade landara bez para! Malo li je na ovu skupoću?!" revoltirano završava Ljuba.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić /Foto: Marina Lopičić, Nemanja Pančić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track