MENE BI ZGAZILI KAO BUBAŠVABU! NADA TOPČAGIĆ U PANICI: Plašim se da mi Zoka ne umre u Zadruzi!
Foto: Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

ZABRINUTA

MENE BI ZGAZILI KAO BUBAŠVABU! NADA TOPČAGIĆ U PANICI: Plašim se da mi Zoka ne umre u Zadruzi!

Rijaliti -

Nada Topčagić veoma je zabrinuta za zdravlje koleginice i prijateljice Zorice Marković, koja ima bolesno srce, a svaki dan je pod stresom zbog Marije i Miljane Kulić, ali i ostalih učesnika Zadruge. Pevačica smatra da bi njena koleginica mogla da izgubi život jer se nervira zbog gluposti.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

"Zorica mi je jako draga koleginica i pre neko veče sam poludela kad sam videla šta je sebi dozvolila. Ona se raspravlja s Miljanom i njenom majkom! Pa to je strašno! U tom rijalitiju ljudi idu đonom, niko od njih nema osećaj za to što je nekome ugroženo zdravlje. Zorica ima ozbiljne probleme sa srcem i ne daj bože da joj se dogodi ono najgore. Šta će njeni sinovi da rade ako se njoj nešto dogodi?! Baš sam zabrinuta za nju. Gledala sam kako je napadaju, ume ona da se odbrani, ali strašno je to da se gleda", smatra Nada.

Ona kaže da joj nije jasno zašto je Markovićeva sebi dozvolila da se pojavi u rijalitiju.

foto: Damir Dervišagić

"Ko zna kako bih ja reagovala da sam tamo. Pa mene bi zgazili kao bubašvabu. Ja ne umem da se svađam. Jao, urnisali bi me. Ne znam kako Zoka može s tako narušenim zdravljem da trpi uvrede od njih. Teško mi je to da gledam jer stalno razmišljam šta ako se sruši tamo. Srce joj je bolesno. Koliko god ona bila jaka žena, opet ne sme da se igra sa zdravljem. To su ozbiljne stvari. Neka joj je bog u pomoći. Čujem da to traje deset meseci, nadam se da će izdržati toliko, a da ne napravi neki karambol", kaže Nada.

foto: Kurir

Kurir.rs/Lj. S/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track