MOJA ĆERKA VIŠE NIJE ISTA OTKAD JE SA TOMOVIĆEM! STANIJINA MAJKA OČAJNA: Uništiše me njene suze!
Foto: Nebojša Mandić

POŽALILA SE

MOJA ĆERKA VIŠE NIJE ISTA OTKAD JE SA TOMOVIĆEM! STANIJINA MAJKA OČAJNA: Uništiše me njene suze!

Rijaliti -

Majka Stanije Dobrojević Slavica požalila se prijateljima da se brine za svoju ćerku, jer ne može da prepozna njeno ponašanje nakon što je uplovila u ljubavnu vezu sa markantnim Crnogorcem iz Bara Vladimirom Tomovićem!

Dok popularna starleta ne zna šta joj se sprema ukoliko njen eksmomak uđe u rijaliti, njeni najbliži strepe. Posebno je uplašena Stanijina majka, koja se požalila prijateljima i rekla da se njena ćerka ionako dosta promenila otkako je ušla u vezu sa Vladimirom i da ne može da je prepozna.

"Gospođa Slavica je očajna jer je Stanija uvek stajala čvrsto na zemlji i nije dala da je iko poremeti. Ona vidi da se njena ćerka dosta uozbiljila u poslednje vreme i da u 'Zadruzi' nije kao inače vesela, raspoložena, a posebno je boli što je napadaju zbog Vlade. I česte svađe sa Tomovićem, posebno od pre neki dan ova vika i dreka, Stanijine suze, Slavicu je to uništilo. Ona zna da je njena ćerka uvek držala do sebe i nije dozvoljavala takvo ponašanje. Prosto ne može da je prepozna. Slavica je zaplakala kada je čula da će njen bivši ući u 'Zadrugu' jer ne zna kako će ćerka da joj reaguje. To je bila velika ljubav i fatalna veza. Taj muškarac može da uništi Staniju ako hoće sa samo nekoliko rečenica i da joj poremeti ljubav sa Vladom. Ona je njega mnogo volela i dugo joj je trebalo da ga preboli, tako da mama opravdano strahuje", rekla nam je Stanijina drugarica.

foto: Kurir

Kurir/Foto: Nebojša Madić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track