ZERINA OTKRILA ZAŠTO JE MILJANA MRZI: Ivan Marinković je zaljubljen u mene, zato me ona naziva prostitutkom! (FOTO)
Foto: Printscreen

RAZLOG

ZERINA OTKRILA ZAŠTO JE MILJANA MRZI: Ivan Marinković je zaljubljen u mene, zato me ona naziva prostitutkom! (FOTO)

Rijaliti -

Miljana Kulić ne podnosi svoju cimerku iz "Zadruge 2" Zerinu Hećo zbog toga što je Ivan Marinković bio zaljubljen u nju! Bosanska starleta ovo je obelodanila u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem.

foto: Printscreen Pink

Zerina i Kulićka su se proteklih dana žestoko svađale, pa je Nišlijka za svoju cimerku rekla da je prostitutka koja prima pet muškaraca za veče u svoj stan, dok je Hećo nju polila sokom. Razlog sukoba datira još iz "Parova", objašnjava Zerina i dodaje da je otac Miljaninog deteta odlepio za njom.

foto: Happy screenshot

- Nema svrhe ulaziti sa njom u konflikt na duge staze. Meni je nje žao. Ja sam samo prokomentarisala njeno oblačenje, a ona je mene nazvala prostitutkom i spomenula mi dete. Otac njenog deteta je bio zaljubljen u mene. Bane se izlanuo da je mene Ivan zvao i verovatno je to nju iznerviralo, ali nas dve nismo imale kontakt. Ne pronalazim se sa njom, ali mogu da se izborim jer ona jedino zna da vređa porodicu - rekla Zerina.

foto: Printscreen/TV Happy

Podsetimo, Miljana je za cimerku rekla kako naplaćuje seksualne usluge i da će je se ćerka stideti, a Zerina je najavila tužbu.

foto: Printscreen Pink

- Javio mi se tvoj je*ač. Nema ko te nije je*ao u rijalitiju, to će sve tvoja ćerka gledati - rekla je ona, nakon čega ju je Zerina polila.

Inače, Hećo je u razgovoru sa voditeljem priznala da joj je jako teško jer je njena veza sa Banetom Čolakom u krizi.

foto: Ana Paunković

- Ja sam neko ko voli da se takmiči, a on je ušao zbog honorara. Nas dvoje smo nekako napeti, previše se provlači konflikata. Ja sam žena hladna po prirodi, nisam više ona Zerina koja se ljubi po rijalitijima, ta je umrla. Brinem se šta ljudi misle. Kada sam čula šta misli njegova majka, potresla sam se. Naša veza je tu, ali nam je baš teško, ne znam na šta će sve ovo izaći - rekla je Zerina.

foto: Pritnscreen Pink

Zerina Hećo nedavno je imala manji nervni slom zbog toga što je Jasmina, majka njenog dečka Baneta Čolaka, ne voli i smatra da ona njenog sina tretira kao psa.

foto: Printscreen Pink

- Nemoj da ti Zerina bude centar sveta i da ti diriguje. Ti si zaljubljen i voliš je, ali ona tebe ne voli! Ona gleda samo sebe - rekla mu je mama, a Hećo je počela toliko da plače da su je zadrugari jedva smirili.

Kurir.rs/J. Stuparušić, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track