Najnovije vesti

IZABELA ALIJOSKI ŽESTOKO NAPALA ROĐENU MAJKU: Ti si matoro đubre, gadiš mi se! (FOTO)
Foto: Printscreen

PANIKA

IZABELA ALIJOSKI ŽESTOKO NAPALA ROĐENU MAJKU: Ti si matoro đubre, gadiš mi se! (FOTO)

Rijaliti

Izabela Alijoski dobila je napad histerije kada je videla svog bivšeg dečka Nikolu Lakića kako se udvara njenoj majci Slađani!

foto: Printscreen

Dok se bivši fudbaler u sklopu zadatka nabacivao sa cvećem u ruci svojoj nesuđenoj tašti, naišla je njegova bivša devojka i iznenadila se. Ona ih je najpre pitala šta rade, a potom majku isterala iz sobe.

foto: Printscreen

"Je l' moguće ovo, je*em li vam sve! Izađi napolje, mama!" urlala je Izabela, a Slađa je odbila i rekla da ne može.

foto: Printscreen

"Tako je, suprotstavi se. Neće se ni Izabela isprečiti našoj ljubavi", rekao je Lakić potpaljujući svađu.

foto: Printscreen

"Ti si moj najveći problem", rekla je Slađa ćerki, objašnjavajući da je zadatak u pitanju i da se nije stvarno muvala sa Nikolom.

foto: Printscreen

Izabela je tada počela da se dere na svoju majku.

foto: Printskrin

"Da li si ti retardirana? Je l' moguće da radiš ovo zbog rijalitija? Slomila si mi srce! Sram te bilo šta radiš? Koliko imaš godina? Znaš koliko se blamiraš, je l' si svesna? Ne znaš da se igraš. Prodaješ se! Zašto si se prodala, za koliko para?" kroz suze je vikala Izabela.

foto: Printskrin

"Ne mogu da pričam o tome", kratko je rekla njena mama i otišla ka ostavi, a Alijoski je krenula za njom i dobila napad histerije.

foto: Pritnscreen

"Znaš koliko mi je drago što su te svi ostavili? I treba, sramoto jedna, gadiš mi se! Sram te bilo! Toliko si me razočarala i izdala, nikada ti neću oprostiti, matoro đubre!" urlala je Izabela, dok se njena majka pravdala.

"Ne lupaj i prekini! Ovo je igra, što daješ značaj tome."

"Je l' znaš ko te gleda? Skloni se od mene. Marš!" kroz suze je vikala Izabela, da bi na kraju nekoliko cimerki jedva uspelo da je smire.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...