SVE PUCALO

TRESLA SE CELA ZADRUGA! SUZANA NASRNULA NA REPERA PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Ti si ljudski talog! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon kupovine namirnica, u Beloj kući nastao je kompletni haos. U jdnom trenutku, Suzana Perović fizički je nasrnula na MC Damira, zbog čega je momentalno odvedena u zatvor "Zadruge". Milan Milošević lično je dostavio pismo Velikog šefa.

"Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Suzana bude kažnjena dvonedeljnim honorarom i direktnom nominacijom", pisalo je u pismu.

"Ako je trebalo da prećutim na kletve mojih najmilijih, moje dece, onda je to u redu. Svaki put ću ovako reagovati. I sada mi je žao što nisam reagovala još agresivnije. Nije nikakav problem zbog kazne", vidno nervozna rekla je ona.

Damiru nije bilo pravo jer ga je, kako je rekao, ona nepravedno optužila da je psovao njenu decu.

"Nema ništa gore nego kad te neko gleda u oči i laže. Rekao sam joj 'je*em ti sve najmilije osim dece i familije'. Ona je meni opsovala majku, moja majka je bolesna", izjavio je on pred svima, te je nastao tajac.

Ubrzo, u svađu su se umešali i drugi učesnici rijalitija.

"Ti si ljudski talog, svi mi znamo ko si ti, a ko je ona", rekao je Vladimir Tomović.

"Da li je moguće da ti, ljudsko smeće, staneš ovde i kažeš da sam ja njemu opsovala majku", nastavila je Suzana.

foto: Printscreen, Pink

"Pacove jedan, ja sam te videla da mu vadiš paklice iz džepa. Odkud ti znaš da su mu cigare u džepu", urlala je Olja na Dariju, s druge strane.

Nemanja Tošić otkrio je da je Damiro u stvari sakrio cigarete kod Miljane Kulić, a ona je rekla da joj je reper to sve platio.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track