ORALNO JE ZADOVOLJAVAO CELU NOĆ, A SAD SE NIČEG NE SEĆA: Ona je mene iskoristila, sa 18 godina je radila u striptiz baru! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Hoće da napusti parove

ORALNO JE ZADOVOLJAVAO CELU NOĆ, A SAD SE NIČEG NE SEĆA: Ona je mene iskoristila, sa 18 godina je radila u striptiz baru! (VIDEO)

Rijaliti -

Conja je završio u krevetu sa Ljubicom s kojom se grlio i ljubio da je čak u jednom momentu počeo i oralno da je zadovoljava, a jutros ju je naprasno izgubio pamćenje.

Oženjen a neveran Conja je pokušao da se opere od svega što je radio sa Ljubicom, pa i izrazio želju da napusti rijaliti. Da li se uplašio žene ili ga samo muči savest, kako god, spavao je sa Ljubicom.

"Ja nikada ženu ne bih povredio, četiri žene su me varale. Ona je mene sinoć iskoristila šta sada treba da bude da sam ja iskoristio dete, a ona sa 18 godina radila u striptiz baru. Ništa se nije desilo, meni bi moja žena sve oprostila, nisam ja ništa uradio. Pokušao sam, ali nisam. Ja ne želim da bežim posle ovoga, ali imam nekih zdravstvenih problema i želim da izađem. Svaka čast produkciji ja sam zahvalan na svemu, ovde sam na silu odveden u krevet da sam bio spreman, to bi pucala soba", rekao je Conja.

foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track