ODLUKA JE DONESENA

ZADRUGA OSUDILA GAĆEŠU ZBOG GNUSNE ŠALE NA RAČUN POGINULE MILICE RAKIĆ: Evo kako je reagovao kada mu je zvanično izrečena KAZNA! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon "Olimpijade u pričanju viceva" Veliki šef oštro je osudio Bojana Gaćešu, koji je zgrozio narod pošto se našalio na račun devojčice Milice Rakić (4), koja je poginula tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

"Gde je bila mala Milica tokom bombardovanja? Svuda!" glasio je vic koji, kako kaže, nije ni želeo da ispriča, ali se na kraju ipak odlučio za njega te izazvao prekor zadrugara i gnev naroda.

"Zadrugari, pre svega moramo zvanično da osudimo vic koji je ispričao Bojan. Mišljenje svih nas je da je to bilo u najmanju ruku sramno, pa se apsolutno ograđujemo od ovakvog postupka. Doneli smo odluku da zbog ovog postupka Bojan bude kažnjen mesečnim honorarom. Osim toga, želimo da čestitamo Zorici na pobedi. Zorice tvoja nagrada se nalazi u poštanskom sandučetu", čitala je vođa Rada Vasić.

GAĆEŠA JE DOBIO NAJSTROŽUI KAZNU, PROČITAJTE OVDE

"Pre svega bih želeo da izvinim produkciji i narodu. Danas nisam stvarno raspoložen i ne znam zašto sam to ispričao, kada sam imao neki drugi na umu.

Još jednom se izvinjavam... Uopšte se nije odnosilo na to što sam rekao i ja nosim posledice od te 1999. godine. Znam da je ovo izazvalo veliku buru napolju i ja se još jednom izvinjavam", govorio je Gaćeša.

"Ja se zahvaljujem produkciji što sam dobila cigarete. Vlado nije trebalo da odustaneš. Bojane, samo ću ti reći da si dobro, tačnije rečeno preblago prošao", izjavila je Zorica, s kojom se Lepi Mića složio.

Kako Veliki šef ovakvo ponašanje apsolutno ne toleriše, navodi se kako mu kazna tek sledi.

Podsetimo, četvorogodišnja Milica Rakić simbol je stradanja 1999. godine. Ubijena je od NATO projektila, dok je sa roditeljima bila u kući u Batajnici.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track