LJUBA ZAPRETILA ĆERKI: Ona i njen kvazipartner su me slagali da je POBACILA, napravili me budalom... Nemojte da vam rijaliti IZLAZI NAPOLJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Pink

OSULA PALJBU

LJUBA ZAPRETILA ĆERKI: Ona i njen kvazipartner su me slagali da je POBACILA, napravili me budalom... Nemojte da vam rijaliti IZLAZI NAPOLJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljuba Pantović je veoma oštro upozorila najturbulentniji Aleksandru i Davida u Zadruzi, naglašavajući da ne smeju da udaraju na Ljubu kao majku.

"Ja sa Aleksandrom ne razgovaram, ali to ne znači da ja nisam majka. Zato je upravo i u onom pismu upozorena da prestane da omalovažava i da vređa instituciju koja se zove majka. Za mene je majka institucija. To nije ime, nije funkcija, nego nešto što treba da bude najsvetije. I ja imam majku koja je iz medijskog sveta, pa niko nikad nije čudo da Ljuba priča... ne! Moja majka je za sve druge najbolja na svetu. Ja ću naše razmirice rešavati u njenom ili svom stanu. Te stvari nisu za iznošenje napolje, a Aleksandra je udarila na to i to mnogo boli. Jako je povodljiva i trenutno je u stravično lošem okruženju (misleći na njenog "kvazi partnera") zato što... ako su u stanju da lažu da je trudna a zatim i lažu da je pobacila zbog Dalile i opet mene prave budalom - to je takvo plakanje bilo, ja ne mogu da verujem! Ja sam napravila haos na drugoj televiziji! Ljudi, nemojte rijaliti da vam izlazi napolje! Ne možeš da udaraš na Ljubu Pantović kao majku", rekla je ona.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track