Najnovije vesti

VLADIMIR JE SKOVAO JEZIV PLAN! STANIJA NE ZNA ŠTA ĆE JE SNAĆI: Tomovićev kum OTKRIO SVE detalje šta će seksi Crnogorac uraditi starleti
Foto: Printscreen Pink

KUM MU PRAVI ZAVODNIK

VLADIMIR JE SKOVAO JEZIV PLAN! STANIJA NE ZNA ŠTA ĆE JE SNAĆI: Tomovićev kum OTKRIO SVE detalje šta će seksi Crnogorac uraditi starleti

Rijaliti

"Vlada je rekao da će jasno da kaže kad da ugase televizor i da to obavezno urade jer će on tada da pravi šou koji nije za njihove oči", rekao je Bojan Bežanović.

Vladimirov kum kaže da će Tomović zavrteti um Staniji, koja je za njega pre rijalitija bila kao što je za ratnike neosvojiva tvrđava. Velike zavodničke sposobnosti svog prvenstveno dobrog druga Bojan Bežanović je video odavno, ali ovoga puta je, kaže, sve drugačije i čini mu se da će biti to najozbiljnija Tomovićeva ljubavna veza.

foto: Printscreen, Stefan Jokić

"Vladi se Stanija mnogo dopadala, gledao je njene slike i objave pre ulaska u Zadrugu, kad je čuo da ona ulazi. Delovalo mu je da je ona nedodirljiva i da će teško dopreti do nje, ali ona je odlepila za Vladom vrlo brzo", rekao je Bojan zadovoljno.

To što je Vladi zasmetalo Stanijino slobodnije ponašanje pre nekoliko dana kad je u dnevnoj sobi igrala provokativno samo u tangama, Bojan primećuje kao mušku sujetu.

"Ne kažem da će Stanija da prestane da se skida i suludo bi bilo da to Vlada traži od nje. Ona mu se i svidela golišava, a ne zakopčana do grla. Ona se zaljubila, ja to vidim. Uskoro će da bude sve po njegovom. A mi ćemo da spremamo svadbu - zaključio je uz smeh Tomovićev kum.

foto: Printscreen Pink

Da li će biti intimnih odnosa Vladimira i Stanije pred kamerama, Bojan ne može da zna: "Vlada je rekao roditeljima i prijateljima da će jasno da kaže kad da ugase televizor i da to obavezno urade jer će on tada da pravi šou koji nije za njihove oči, a u to spada i seks pred kamerama".

foto: Filip Plavčić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...