ZAVRŠIO JE U POPRAVNOM DOMU SA 15 GODINA: Krao, tukao se, a onda je pobegao iz zatvora da bi snimio spot sa ovom SRPKOM DIVOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

PAROGRAF

ZAVRŠIO JE U POPRAVNOM DOMU SA 15 GODINA: Krao, tukao se, a onda je pobegao iz zatvora da bi snimio spot sa ovom SRPKOM DIVOM! (VIDEO)

Rijaliti -

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, jedan od najpopularnijih densera i pevača devedesetih godina, rešio je da o svim najmračnijim istinama govori otvoreno pred širokim auditorijumom.

Njegov i više nego turbulentan stil života intrigira već dugi niz godina, a sada je spreman da sa ,,ogoli" do gole kože.

Otkrio je da je bio u zatvori, ali i da je iz njega pobegao zbog Dragane Mirković.

Naime, svoju tešku životnu priču počeo je od detinjstva kada su bili veoma siromašni, do te mere da nisu imali čak ni veš-mašinu. Iz nemaštine bio je prinuđen da postane veliko ime estradnog neba. Ali sada je došlo vreme da progovori o počecima njegove karijere. Sa srpskom pevačicom Draganom Mirković snimili su pesmu i spot, što im je dalo ,,zeleno svetlo" u mnogim sferama života.

foto: Printscreen/Happy

"U ono vreme devedesetih, bila je ogromna zvezda, kao i sada. Mi smo tada bili prateća grupa, pratili smo velike grupe. Kada su mi javili da radim spot sa njom, imao sam otvoreni tretman, jer su me svi znali. Bili smo u Skeli, pa smo išli na pećinu i onda sam iskoristio momenat dok je jedan bio otišao na pijacu, rekao sam ljudima da sam otišao kući. Moji kad su me videli na vratima, šokirali su se. Za pesmu "Baš tebe volim ja" smo snimali pesmu, to je jedna od njenih najčuvanijih pesama", izjavio je Baki, a potom je uz pomoć Nikole Lakića pokazao deo koreografije koju je izvodio u spotu popularne pevači.

foto: Printscreen/Happy

Jedno od pitanja Bakija bilo mu je da li mu je popravni dom bio odskočna daska.

"Ja sam u domu bio zbog teških krađa, kao što su oduzimanje motornih i auto vozila. Kada se naprave ta neka nelegalna dela, bio sam u popravnom domu, osuđen sam na 5 godina. To je bio jedan od najstrožijih domova, zvali su ga ,,sivi dom", to je popularno danas. Niko me nije maltretirao, ali sam morao fizički da se obračunavam mnogo puta. Imao sam tada 15 godina, koje sam napunio u zatvoru. Tamo su bile grupice koje se odvajaju, bili su generalno prema dobri. Tamo sam završio i školu i zanat sam naučio, ali je bilo veoma teško", izjavio je Baki.

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track