OTVORILA DUŠU U EMISIJI

LUNA ĐOGANI TVRDI DA JE SKROMNA, ALI IPAK BITAN FAKTOR ZADRUGE 2: Prisetila se kako je bilo nekada, a KIJI KOCKAR neće biti prijatno kada OVO čuje! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani razgovarala je sa Borom Santanom i Banetom Čolakom u emisiji koju vode u rijalitiju, pa je otkrila koga bi od bivših zadrugara volela da vidi ponovo.

"Mnogo sam srećna što je ušao Marko Miljković. To me podseća na prošlu sezonu. Ne bih volela da vidim Kiju, iskreno. To bi zaista bilo previše. Slobu bih lagala kada ne bih volela da vidim. Možda samo na žurki", rekla je Luna i progovorila o Marku:

foto: Printscreen

"On je uvek bio tu kada je u pitanju neki sukob, između nas nema ništa osim prijateljstva. Videla sam da devojčice kruže oko njega, on mi je drag, uneo je novu energiju i nadam se da će ostati do kraja."

Modna blogerka je u rijalitiju stekla i nova prijateljstva, a određene osobe su je čak i prijatno iznenadile.

"U "Zadruzi 1" sam imala jednu pravu priču, a prvenstveno sam ponovo došla zbog novca, itekako sam ovde i potrebna. Uvek sam bila skromna, ali mislim da sam bitan faktor ovde. Mogu samo da sedim i svi me gledaju. Sa svima sam u dobrim odnosima, ali mi više prija muško društvo, npr. Sava, koji je uvek tu za mene i sluša me sto puta. Zerina mi je veliko iznenađenje, kao i David i Aleksandra, oni su jedan divan par, tako su pozitivni. Zlata mi je draga... Sve u svemu ima ih dosta", rekla je Đoganijeva i prokomentarisala ostale:

"Ovde me priče ne inspirišu, ljudi misle da će doći do kraja ako kopiraju priče koje su se desile u prošloj sezoni. Gledaoci to vide."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track