OPASNA

MILJANA OTKRILA VELIKU TAJNU LJUBAVNOG PARA: Kako Zerina svira, tako Bane igra! OVO joj nikad neće oprostiti! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić razgovarala je sa Drvetom mudrosti, a ono što je otkrila sve je mnogo iznenadilo.

Nemanja Tošić i Miljana Kulić su se posvađali u toku sastanka, a ona je želela da pokomentariše njegovo ponašanje.

foto: Printscreen

"Nemanja čim ustane, uvek spomene ime Miljana. On ovde ništa nije pokazao i mora da se zakači za mene da bi došao do kadra. On mi se uveče uvlači u zadnjicu", pričala je Miljana.

Miljana je svima otkrila veliku tajnu Zerine Hećo i Baneta Čolaka sa kojima nije u najboljim odnosima, a njene reči mnoge su ostavile bez teksta.

foto: Printscreen

Videla sam dve bubice na vratima u toaletu. Znatiženja sam ušla da vidim ko je. Zatim sam videla kako Zerina šamara Baneta. Zato on nju mora da spominje u emisiji da ga ne bi tukla ponovo. Kako Zerina svira, Bane tako igra", pričala je Miljana.

Mnogi su pomno pratili kako će se odnos između Miljane i Marka MIljkovića odvijati, s obzirom na to da su bili veoma prisli u prvoj sezoni Zadrue, a ona je za njega rekla da joj više nije prijatelj.

foto: Printscreen

"Što se tiče Marka MIljakovića, niti mi je dargo što je došao, niti mi je žao. Ja sam njemu u Zadruzi 1 i previše dala na značaju. On to nije znao da ceni. Uradio je stvari koje su mene mnogo pogodile. Nije došao na rođenje sina. On mi više nije drug", pričala je MIljana.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track