Iskrena

BIO JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV: Luna priznala da ne može da preboli Slobu, a onda otkrila strašnu istinu! (VIDEO)

Rijaliti -

Pitanja gledalaca, segment u okviru rijalitija "Zadruga", otvorila je Luna Đogani, koja je dobila pitanje od publike programa kada će prekrižiti svoju romansu koju je imala sa Slobodanom Radanovićem u prvoj sezoni.

foto: Printscreen

Luna je izjavila da joj je teško i da je Sloba njena za sada najveća ljubav i da ne zna da li će se to promeniti, kao i da nije spremna za novu ljubav trenutno. Podsetimo, Luna često plače u "Zadruzi 2" i spominje Slobu, a nedavno je našla u pabu urezano pevačevo ime.

foto: Printscreen

"Da... Pre dve večeri je bio Aleksandrin rođendan i bila sam... Ja sam... Meni je pab najtužnije mesto! Tamo odem da budem sama, tamo mi je najmirnije i tamo sam videla na stolu da piše njegove ime. Slučajno sam videla. Počela sam da plačem. Nema šta ja tu sada da pričam neke gluposti, da se ponavaljam, ja sam to sto puta rekla da je to moja najbolnija priča i moja najveća ljubav", rekla je Luna.

Đoganijeva je u nastavku rekla i da smatra za sebe da nije "jadnica" zato što spominje često svoju bivšu ljubav, već da tako pokazuje da je devojka koja ima puno ljubavi u sebi.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track