MAMA TE GLEDA KAKO TI MUŠKARCI MASIRAJU GU.ICU: Kulićke podržale Staniju, pa brutalno psovali Aleksandru, pa krenule da vređaju njeno dete!

Rijaliti -

Sukob između Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić danima se zahuktava i glavna je tema i drugih zadrugara, pa je Marija Kulić uključila u celu njihovu raspravu.

"Govoriš joj: "Ti imaš 33 godine, a nemaš decu". Nisu sve spavale sa maminim dečkom i ostale trudne sa 16 godina. Umesto da ćutiš, ti to njoj prebacuješ. Ne vidim ko si ti da sudiš. Stanija ima 33 godine i izgleda kao bomba, a ti u 22 godine kao naduvani balon", bio je drugi deo pitanja za Aleksandru.

"Fanovi su isti kakav je i vaš favorit! Ja mislim da je to jako ružno što rade Stanija i njeni fanovi koji poručuju mladim majkama da treba da im bude ružno što rađaju decu. Ti ne možeš da uvrediš moje dete zato što sam ga ja donela na svet", govorila je Aleksandra.

foto: Printscreen

U celu priču umešala se i Miljana Kulić koja je bila na strani Stanije Dobrojević, a zatim je došlo i do svađe između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Marije Kulić koji su se posvađali oko fizičkog izgleda i oblačenja.

"Gola g*zica! Da li je tebe mama vaspitala da rodiš dete u šesnaestoj godini? Podigni gore taj gorinji deo! Tvoja majka je gledala kako ti muškarci g*zicu masiraju! Mnogo treba da se stidim istine!", rekla je Marija Aleksandri.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track