ALEKSANDRA UDARILA STARLETU NA MAJČINSTVO: Subotićka napala Staniju što nema dete, pa popila NOKAUT! (FOTO)
Foto: Printscreen

SUROVO

ALEKSANDRA UDARILA STARLETU NA MAJČINSTVO: Subotićka napala Staniju što nema dete, pa popila NOKAUT! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić navukla je na sebe gnev većine zadrugara kada je osula paljbu po Staniji Dobrojević i poručila joj da je jadno to što ima 33 godine, a još nije rodila dete!

foto: Printscreen/Youtube

Nakon što su starletini fanovi napali Subotićku što je ismeva zbog majčinstva, krenula je žestoka svađa. Aleksandru je posebno pogodilo što su Stanijini obožavaoci udarili na njenu ćerku, i to što je zatrudnela s očuhom, Aleksandrom Čabarkapom.

foto: Dragana Udovičić

- Što se mene tiče, bolje je roditi dete sa 16, nego kao ona da sa 33 godine nemam dete. Na vreme sam se ostvarila u ulozi majke, nisam se pokajala i ne stidim se toga. Ružno je što fanovi poručuju mladim majkama da treba da se kaju zbog majčinstva - besno je rekla Aleksandra aludirajući na to da je Stanija "matora" i da joj je vreme za ulogu majke, a onda se osvrnula na oca svog deteta.

foto: Pritnscreen

- Što se tiče očuha, ja ga nisam imala. Nije bitno ko je otac deteta, David ga je prihvatio - rekla je ona, a Stanija joj je brutalno odgovorila.

foto: Printscreen Instagram

- Mogu samo da kažem da sam sa 16 godina bila nevina. Bila sam klinka, išla sam u srednju školu i ređala sam petice, trenirala. To je jedino što sam tada znala. Jedva čekam da se ostvarim kao majka, a tada neću dopustiti sebi izlete da idem u rijaliti, već ću da budem s detetom. Sa 22 godine sam, za razliku od nekih, studirala. Išla sam u Ameriku, radila sam i izgrađivala sebe. Za ulogu majke treba biti zrela žena, ipak donosite novi život na svet - rekla je starleta.

foto: Printscreen

Subotićka se tada branila i rekla da nije imala lak život:

foto: Printscreen

- Nažalost, ja nisam završila srednju školu, nisam jurila petice jer sam ostavljena da se snalazim. Moj otac je bio u zatvoru, majka je putovala po svetu. Zato sam ušla u rijaliti, da zaradim novac za dete.

Zadrugarima se nisu svidele Aleksandrine opaske na račun Stanije, pa su je napali. Prvi je bio Vladimir Tomović, koji joj je poručio da nikada neće ostaviti svoje dete kako bi ušao u "Zadrugu", a potom i Miljana i Marija Kulić.

foto: Printscreen

- Sad ću i ja da pričam o svom životu, da hvatam na patetiku. Čega se pametan stidi, time se lud ponosi. Uvedite Čabarkapu da vidite ko je Aleksandra. O tebi pišu samo kako si bila s maminim dečkom i ponosiš se time. Ja bih se ubila na tvom mestu! Žalim te - oštra je bila Miljana.

foto: Dado Đilas

Kada je David ustao da odbrani Aleksandru, skočila je i Marija.

foto: Printscreen

- Dok si bio u Americi, ovu tvoju je šamarao Čabarkapa. Je l' si je pitao što? - vikala je ona.

foto: Pritnscreen

Subotićeva više nije znala kako da se odbrani, pa je rekla da je svi cimeri mrze zato što je najjača: - Ova četvorka se urotila protiv mene jer znam da sam najjača i da igram igru. Svesni ste da niste zavrteli priču.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Stanija žalila Aleksandru Savetovala sam je da uđe u rijaliti

foto: Printscreen

Stanija Dobrojević otkrila je da je pred ulazak u "Zadrugu 2" savetovala Aleksandru Subotić da se bori za sebe i uđe u rijaliti. - Što se tiče Aleksandre, ona mi je bila draga. Bilo mi je žao njene životne priče, to je stvarno strašno. Poslala sam joj poruku na Instagramu i rekla da uđe u "Zadrugu" i da pobedi, da se bori za sebe i svoje dete - rekla je Stanija. David je tada ustao i besno poručio Staniji da je ona niko i ništa i da bez Vladimira Tomovića ne bi opstala u rijalitiju. - Ti stalno pominješ njeno dete, to je dokaz tvoje nemoći. Ti si velika nula, a ovde si interesantna zbog Vlade - rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track